ΤΑΙΠΕΔ: Ποια είναι η A1 Yacht Trade Consortium που έδωσε προσφορά για την αξιοποίηση της Μαρίνας Αργοστολίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΤΑΙΠΕΔ: Ποια είναι η A1 Yacht Trade Consortium που έδωσε προσφορά για την αξιοποίηση της Μαρίνας Αργοστολίου
Η προσφορά υποβλήθηκε από την εταιρεία Α1 ΓΙΩΤ ΤΡΕΪΝΤ ΚΟΝΣΟΡΤΙΟΥΜ Α.Ε.

Μία (1) προσφορά στον διαγωνισμό για την παραχώρηση υπηρεσιών λειτουργίας λιμένος και του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της μαρίνας Αργοστολίου, παρέλαβε το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023.

Η προσφορά υποβλήθηκε από την εταιρεία Α1 ΓΙΩΤ ΤΡΕΪΝΤ ΚΟΝΣΟΡΤΙΟΥΜ Α.Ε.

Η διάρκεια της παραχώρησης ανέρχεται σε 40 έτη, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον 10 έτη κατά το μέγιστο.

Η Μαρίνα Αργοστολίου βρίσκεται στον όρμο του Αργοστολίου, στις νοτιοδυτικές ακτές της νήσου Κεφαλονιάς. Απέχει περίπου 11 χιλιόμετρα από τον Διεθνή Αερολιμένα Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου». Η δυναμικότητά της εκτιμάται σε 174 θέσεις με την έκταση της χερσαίας ζώνης να ανέρχεται σε περίπου 46.000 τ.μ.

Ποια είναι η A1 Yacht Trade

Η A1 Yacht Trade Consortium αποτελεί εταιρεία παροχής υπηρεσιών σκαφών αναψυχής με έδρα τον Πειραιά. Η εταιρεία διαθέτει 20ετή εμπειρία, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ενώ διατηρεί πανελλαδική παρουσία με 58 γραφεία. Προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών ιστιοπλοΐας, αλλά και υπηρεσίες ναύλωσης, μεσιτείας, διαχείρισης σκαφών αναψυχής και νομικές υπηρεσίες, κατέχοντας μεγάλη εμπειρία στην απόκτηση αδειών ναύλωσης και γνώσεις της σχετικής νομοθεσίας για τα σκάφη σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι χερσαίες δραστηριότητες που παρέχει περιλαμβάνουν ενδεικτικά, παροχή θέσεων ελλιμενισμού, υπηρεσίες φύλαξης, προγραμματισμό επισκευών και συντηρήσεων, καθήκοντα DPA, μισθοδοσία και επιλογή πληρώματος ανά σκάφος.

Η A1 Yacht Trade Consortium παρέχει υπηρεσίες σε ξηρά και θάλασσα σε σκάφη μήκους έως 36 μέτρα και βάρους έως 300 τόνους. Προσφέρει, επιπλέον, δυνατότητα εργασιών ξηρού δεξαμενισμού καθώς και εκτέλεση εργασιών από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και κατασκευαστές όπως ανατινάξεις, εργασίες ικριωμάτων, αντιοσμωτική και αντιρρυπαντική προστασία. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση και παροχή υπηρεσιών για πολυτελή σκάφη αναψυχής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στο ΣτΕ η «τύχη» σύμβασης 67 εκατ. ευρώ για μονάδα «κατασκευαστικών» αποβλήτων στη Δ. Αττική

Τι έρχεται για το πλαίσιο λειτουργίας και τις αδειοδοτήσεις των data centers

ΤΑΙΠΕΔ: Μία δεσμευτική προσφορά για το ακίνητο στο Πόρτο Χέλι

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider