Morgan Stanley: Από το 2024 οι μειώσεις των επιτοκίων της Fed 

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Morgan Stanley: Από το 2024 οι μειώσεις των επιτοκίων της Fed 
Η πρώτη μείωση επιτοκίων της Fed θα γίνει τον Μάρτιο του 2024, έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για μείωση των επιτοκίων τον Δεκέμβριο του 2023.

Η Morgan Stanley εκτιμά πως η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) θα διατηρήσει την περιοριστική νομισματική της πολιτική για το σύνολο του 2023, προκειμένου να κάμψει τον πληθωρισμό στην αμερικανική οικονομία.

Σε έκθεση, η MS προβλέπει πως η πρώτη μείωση επιτοκίων της Fed θα γίνει τον Μάρτιο του 2024, έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για μείωση των επιτοκίων τον Δεκέμβριο του 2023.

Παράλληλα, η Morgan Stanley αναμένει πως η τράπεζα θα επιβραδύνει τις αυξήσεις των επιτοκίων της για τα επόμενα τρίμηνα, με αυξήσεις 25 μονάδων βάσης.

Η έκθεση προσθέτει πως το επιτόκιο της Fed θα διαμορφωθεί στο 4,25% μέχρι το τέλος του 2024, από 4,50-4,75% που βρίσκεται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σχεδόν το 70% των Ελλήνων μένει σε δικό του σπίτι - Σε ποια χώρα το ποσοστό είναι 94%

Χάσμα στις αμοιβές των μισθωτών: Στα €1.292,65 στις μεγάλες επιχειρήσεις, €853,82 στις μικρομεσαίες

ΑΔΜΗΕ: Ξεκινά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 1 δισ. ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider