ΠΟΕ: Αυξημένοι οι περιορισμοί στο παγκόσμιο εμπόριο - Ύψους 56,6 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΠΟΕ: Αυξημένοι οι περιορισμοί στο παγκόσμιο εμπόριο - Ύψους 56,6 δισ. δολαρίων
Σχεδόν το 80% των εμπορικών περιορισμών που ίσχυαν κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού έχουν αρθεί, μετέδωσε το Reuters.

Για ενίσχυση των περιορισμών στο παγκόσμιο εμπόριο κάνει λόγο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου σε έκθεση του που δημοσιεύτηκε την Τρίτη.

Σύμφωνα με τον ΠΟΕ, οι περισσότεροι περιορισμοί αφορούν τα τρόφιμα και τα λιπάσματα.

«Από τα 78 μέτρα περιορισμού που υπήρχαν από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία, οι 57 παραμένουν σε ισχύ, καλύπτοντας αξία περίπου 56,6 δισ. δολαρίων» ανέφερε η επικεφαλής του ΠΟΕ, Νγκόζι Οκόντζο-Ιουεάλα, σε δήλωση της.

«Αυτοί οι περιορισμοί έχουν αυξηθεί από τα μέσα Οκτωβρίου, γεγονός που αποτελεί αιτία ανησυχίας» συμπλήρωσε

Στη σχετική έκθεση σημειώνεται πως σχεδόν το 80% των εμπορικών περιορισμών που ίσχυαν κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού έχουν αρθεί, μετέδωσε το Reuters.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Arket στην Ελλάδα - Πού βρίσκεται

Επιδότηση 17.500 ευρώ σε νέους έως 29 ετών - Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Εθνικό πλεονέκτημα η πολιτική σταθερότητα λέει ο Κυριάκος - Απάντηση Αλέξη - Μόνος πια ο Δουδωνής στη Λέσβο αλλά που θα πάει η έδρα;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider