ΕΑ: Επανεκλογή Λιανού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ

Newsroom
Μοιράσου το
ΕΑ: Επανεκλογή Λιανού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ
Θα διεξάγει τη θητεία του ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΟΣΑ για τρίτη συνεχή χρονιά, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του για τα έτη 2021 και 2022.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ιωάννης Λιανός, επανεκλέχθηκε ως τακτικό μέλος στο Δ.Σ. της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ.) για το έτος 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΑ, ο κ. Λιανός θα διεξάγει τη θητεία του ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΟΣΑ για τρίτη συνεχή χρονιά, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του για τα έτη 2021 και 2022. Σημειωτέον ότι η εκλογή του κ. Λιανού ως τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΟΣΑ το 2021 αποτέλεσε και την πρώτη φορά που Έλληνας αξιωματούχος εξελέγη σε αυτή τη θέση, εκπροσωπώντας την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Για την επανεκλογή του ο κ. Λιανός δήλωσε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Ο.Σ.Α. επιτελεί ένα σημαντικό συντονιστικό ρόλο στα πλαίσια της Επιτροπής Ανταγωνισμού του Ο.Ο.Σ.Α., θέτοντας την ατζέντα των συζητήσεων στον πιο σημαντικό διεθνή Οργανισμό για θέματα ανταγωνισμού. Είναι μεγάλη μου τιμή να επανεκλεγώ σε αυτό το ρόλο από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Ο.Σ.Α. και να συνεργαστώ με εξαιρετικούς συναδέλφους από άλλα Κράτη Μέλη του Ο.Ο.Σ.Α. Βλέπω σε αυτόν τον ρόλο όχι μόνο το καθήκον να εκπροσωπώ την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, αλλά και να συνεχίσω το έργο μου προωθώντας μία προοδευτική ατζέντα στο δίκαιο ανταγωνισμού σε μία περίοδο έντονων κοινωνικο-οικονομικών και τεχνολογικών αλλαγών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.