Μασκ: Παρόλο που η Starlink χάνει χρήματα, η χρηματοδότηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μασκ: Παρόλο που η Starlink χάνει χρήματα, η χρηματοδότηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν η προσφορά του Μασκ ήταν γνήσια ή αν εξέφραζε σαρκασμό.

Ο Έλον Μασκ υπογράμμισε ότι η εταιρεία πυραύλων του SpaceX θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί το δορυφορικό σύστημα Starlink στην Ουκρανία, ενώ οι ρωσικές δυνάμεις κλιμακώνουν την ένταση στην εισβολή τους.

Ειδικότερα, ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «στο καλό… παρ’ όλο που η Starlink εξακολουθεί να χάνει χρήματα και άλλες εταιρείες λαμβάνουν δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους, εμείς απλώς θα συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε την ουκρανική κυβέρνηση δωρεάν».

Πάντως, δεν έγινε αμέσως σαφές εάν η προσφορά του Μασκ ήταν αυθεντική ή αν εξέφραζε κάποιου είδους σαρκασμό, δεδομένων και των χθεσινών δημοσιευμάτων.

Όμως ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Tesla παρέθεσε και νέες απαντήσεις με tweets του. «Θα πρέπει ακόμα να κάνουμε καλές πράξεις» απάντησε σε έναν άλλο χρήστη του Twitter ενώ αργότερα πρόσθεσε σκωπτικά πως: «Η μοίρα αγαπά την ειρωνεία».

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, ο Έλον Μασκ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν δημοσίευσε την «ειρηνευτική πρότασή» του για την Ουκρανία, η οποία περιελάμβανε μεταξύ άλλων παραχώρηση ουκρανικών εδαφών στη Ρωσία και επανάληψη των εκλογών υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ στις προσαρτηθείσες περιοχές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποιοι θα λάβουν «ραβασάκια» με φόρους από το… παρελθόν

Θα προπληρώσει αν βγει στις αγορές - Η διπλή επιτυχία της ΓΕΚ - Η ΑΜΚ της Trastor

Ο «τελικός» της πρώτης κάλπης για τη ΝΔ - Η παραίτηση με «σαμαρικό άρωμα» - Τα 1.076 νέα λεωφορεία

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider