Power Pass: Ξεπερνούν τις 650.000 οι αιτήσεις - Άνοιξε και για τα ΑΦΜ σε 5 και 6

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Power Pass: Ξεπερνούν τις 650.000 οι αιτήσεις - Άνοιξε και για τα ΑΦΜ σε 5 και 6
H λειτουργία της πλατφόρμας είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς χρειάζονται μόνο οι κωδικοί του πολίτη στο Taxisnet και το IBAN του λογαριασμού στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί η επιδότηση.

Από σήμερα και οι δικαιούχοι με ΑΦΜ που λήγει σε 5 και 6 μπορούν υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Power Pass για την επιδότηση που αφορά λογαριασμούς ρεύματος πρώτης κατοικίας ή φοιτητικής στέγης εντός Ελλάδος, που εκδόθηκαν κατά το διάστημα από 01 Δεκεμβρίου 2021 έως και 31 Μαΐου 2022.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι αυτήν την ώρα ο αριθμός των αιτήσεων φτάνει τις 650.000 με όλο και περισσότερους πολίτες να σπεύδουν να «μπαίνουν» στην πλατφόρμα, ώστε να λάβουν το ποσό της επιδότησης, το οποίο ανέρχεται στο 60% της αύξησης της τιμής ρεύματος της πρώτης κατοικίας που ανάλογα με το ύψος των λογαριασμών, μπορεί να φτάσει έως το ποσό των 600 ευρώ.

H λειτουργία της πλατφόρμας είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς χρειάζονται μόνο οι κωδικοί του πολίτη στο Taxisnet και το IBAN του λογαριασμού στον οποίο επιθυμεί να πιστωθεί η επιδότηση. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία αντλούνται αυτόματα μέσω του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Fuel Pass 2: Πώς η επιδότηση θα αφορά και εισοδήματα έως 45.000 ευρώ - Τέλος Ιουλίου οι αιτήσεις

Οικονόμου: Πάνω από 250.000 αιτήσεις στο Power Pass - Επιπλέον 250.000 δικαιούχοι στο νέο Fuel Pass

Επιδότηση συσκευών: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

gazzetta
gazzetta reader insider insider