Τη Δευτέρα στην Αθήνα το Ελληνο-Σαουδαραβικό Επιχειρηματικό Φόρουμ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τη Δευτέρα στην Αθήνα το Ελληνο-Σαουδαραβικό Επιχειρηματικό Φόρουμ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Από τον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής από 100 και πλέον εταιρείες.

Με θεματικές ενότητες για τη Ναυτιλία, τον Τουρισμό, την Ενέργεια, τις Κατασκευές, την Καινοτομία και τα Αγροτοδιατροφικά, ώστε να παρουσιαστούν οι προοπτικές συνεργασίας ανά τομέα, πραγματοποιείται στην Αθήνα, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, το Ελληνο-Σαουδαραβικό Επιχειρηματικό Φόρουμ.

Σημαντική θα είναι η συμμετοχή ομόλογων υπουργών και υφυπουργών της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ από τον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής από 100 και πλέον εταιρείες.

Της Σαουδαραβικής αποστολής ηγείται ο Σαουδάραβας υπουργός Επενδύσεων Khalid Al Faleh και μαζί του έρχονται 7 υφυπουργοί της κυβέρνησης και 3 γενικοί γραμματείς από τα υπουργεία Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Τουρισμού, Υγείας, Επιστήμης και Τεχνολογίας, Κοινωνικής Ανάπτυξης, Μεταφορών, Επικοινωνιών, Ισλαμικών Υποθέσεων. Την κυβερνητική αποστολή πλαισιώνουν εκπρόσωποι από 51 εταιρείες από τον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα, την ενέργεια, τον τουρισμό, τις κατασκευές, την υγεία, τον αγροτοδιατροφικό τομέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οριστικό τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας - Δεν υπάρχει αξίωση για αναδρομικά

Στα €1.349 ο μέσος μισθός το 2025 - Το εμπόριο ο μεγαλύτερος εργοδότης, ποια είναι η πιο δημοφιλής ειδικότητα

Η Τέιλορ Σουίφτ υπερδιπλασίασε την περιουσία της σε τρία χρόνια

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider