Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συνεργασία με την WhatsApp για την παγκόσμια προώθηση του brand

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συνεργασία με την WhatsApp για την παγκόσμια προώθηση του brand
Συμφωνία με την WhatsApp της Meta Platforms για την προώθηση του brand σε παγκόσμιο επίπεδο υπέγραψε ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Συμφωνία με την WhatsApp της Meta Platforms για την προώθηση του brand σε παγκόσμιο επίπεδο υπέγραψε ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως μεταδίδει το Bloomberg.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η συμφωνία της WhatsApp με τον Giannis είναι η πρώτη που υπογράφει η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων με προσωπικότητες αντίστοιχου βεληνεκούς, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν νέες συνεργασίες με κορυφαίους εκπροσώπους του αθλητισμού και όχι μόνο.

Όπως σημειώνει το Bloomberg, οι οικονομικοί όροι αλλά και η διάρκεια της συνεργασίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την WhatsApp δεν έχουν γνωστοποιηθεί, ενώ κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Έλληνας σταρ τόνισε πως «πρόκειται για μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ καθημερινά», ενώ υπογράμμισε πως οι αποφάσεις του στο εξω-αγωνιστικό πλαίσιο λαμβάνονται με βάση το ύψος όσων είναι σε θέση να συνεισφέρει.

«Στο τέλος της ημέρας, παίρνω αποφάσεις με βάση το τι με κάνει χαρούμενο και πώς μπορώ να βοηθήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δύο φορές MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Σημειώνεται πως o 27χρονος Έλληνας σούπερ σταρ - ο οποίος την περσινή σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς για πρώτη φορά στην καριέρα του- έχει προχωρήσει κατά το παρελθόν σε μία σειρά από αντίστοιχες συμφωνίες για την προώθηση εταιρειών και προϊόντων, με την σημαντικότερη εξ αυτών να αφορά την πολυετή συνεργασία του με την Nike, διαθέτοντας την δική του σειρά αθλητικών παπουτσιών με τη μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ρούχων στον κόσμο.

Παράλληλα, ο Giannis το 2020 απέκτησε το δικό του μερίδιο στην τοπική ομάδα μπέιζμπολ του Μιλγουόκι, τους Brewers, ενώ στα πρώτα χρόνια της καριέρας του είχε προωθήσει ακουστικά για την JBL και είχε συμμετάσχει σε διαφημιστικά σποτ για την υπηρεσία Hulu της Walt Disney Co.

Τέλος, πριν μερικά χρόνια ο Αντετοκούνμπο αποφάσισε να επενδύσει startup αθλητικών ποτών Ready Nutrition αλλά και στην εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών WatchBox.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Forbes: Η τενίστρια Ναόμι Οσάκα, η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο

Forbes: Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει κερδίσει πάνω από 1 δισ. δολάρια στην 18ετή καριέρα του

Forbes: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές

gazzetta
gazzetta reader insider insider