Συνάντηση Προέδρου ΕΒΕΑ με τον Πρόεδρο του ΕΣΑ και τον Πρύτανη του ΟΠΑ

Newsroom
Μοιράσου το
Συνάντηση Προέδρου ΕΒΕΑ με τον Πρόεδρο του ΕΣΑ και τον Πρύτανη του ΟΠΑ
Ο κ. Μπρατάκος ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και τις δράσεις που προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ε.Σ.Α. και ΟΠΑ.

Με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και Β Αντιπρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Σταύρο Καφούνη, και με τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δημήτρη Μπουραντώνη, συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Γιάννης Μπρατάκος.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο κ. Μπρατάκος ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και τις δράσεις που προβλέπει το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ε.Σ.Α. και ΟΠΑ και πιο συγκεκριμένα για την εκπόνηση και παρουσίαση μεγάλης έρευνας που θα αφορά το λιανεμπόριο και η οποία θα χρηματοδοτηθεί με τη χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Στόχος της έρευνας είναι η πλήρης χαρτογράφηση των επιχειρήσεων που εδράζονται στην περιοχή του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας, προκειμένου να αποκτήσουν οι αρμόδιοι φορείς της αγοράς λεπτομερή εικόνα των κλάδων και της κατάστασής τους. Επιπλέον, η έρευνα θα λειτουργήσει ως ένα ακριβές σημείο αναφοράς για την μελλοντική παρακολούθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην εμπορική καρδιά της πρωτεύουσας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν κατά την εκδήλωση βράβευσης των “Retail Customer Experience Awards”, που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2022, αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες τους μέσω των ψηφιακών και φυσικών τους καταστημάτων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.