ΗΠΑ: Αύξηση 19,1% για τις τιμές κατοικιών τον Οκτώβριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: Αύξηση 19,1% για τις τιμές κατοικιών τον Οκτώβριο
Το Φοίνιξ είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη αύξηση τιμών, καθώς καταγράφηκε αύξηση 32,3% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2020.

Σημαντική άνοδο κατέγραψε ο δείκτης για τις τιμές κατοικιών στις ΗΠΑ, S&P CoreLogic Case-Shiller, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ειδικότερα, ο δείκτης για τις τιμές κατοικιών ανά την αμερικανική επικράτεια σε ετήσιο επίπεδο ενισχύθηκε 19,1% έναντι ετήσιας ανόδου 19,7% που είχε σημειώσει τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για την 4η μεγαλύτερη ετήσια αύξηση στα 34 χρόνια καταγραφής του σχετικού δείκτη.

Ο δείκτης για τις τιμές κατοικιών στις 20 μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ αυξήθηκε για τον Οκτώβριο σε ετήσιο επίπεδο κατά 18,4% ενώ σε μηνιαίο βαθμό ενισχύθηκε 0,8%.

Το Φοίνιξ είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη αύξηση τιμών, καθώς καταγράφηκε αύξηση 32,3% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Debate με τον Άδωνι ζητάει η Καρυστιανού - Περιμένει Αλέξη ο Ραγκούσης - Επιμένει για ψήφισμα στο Συνέδριο ο Δούκας

ΕΣΠΑ: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν θέλησαν την «Εξωστρέφεια»

To μισθολογικό χάσμα αντρών - γυναικών ανοίγει την «ψαλίδα» και στις συντάξεις τους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider