Οικονομία | Ελλάδα
10-12-2021 | 10:57

Σταϊκούρας για πώληση ΔΕΠΑ Υποδομών: Αποτυπώνει την εμπιστοσύνη διεθνών επιχειρηματικών ομίλων

Newsroom
Μοιράσου το
Σταϊκούρας για πώληση ΔΕΠΑ Υποδομών: Αποτυπώνει την εμπιστοσύνη διεθνών επιχειρηματικών ομίλων
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την υπογραφή της σύμβασης πώλησης της ΔΕΠΑ Υποδομών, έναντι συνολικού τιμήματος 733 εκατ. ευρώ, χαιρετίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. 

Όπως αναφέρει: 

«Σήμερα, 2 χρόνια μετά την εκκίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας, ολοκληρώνεται η συμφωνία πώλησης της ΔΕΠΑ Υποδομών, έναντι σημαντικού τιμήματος.
Ως Υπουργός Οικονομικών, τη χαιρετίζω. Συμφωνία που αποτυπώνει την εμπιστοσύνη διεθνών επιχειρηματικών ομίλων στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Συμφωνία με έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους στην Ευρώπη, με ιδιαίτερα αυξημένη δυναμική και προηγμένη τεχνογνωσία, η οποία αναμένεται να δώσει πρόσθετη ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία της ΔΕΠΑ Υποδομών και να συμβάλει στην υλοποίηση περαιτέρω επενδύσεων με πράσινο αποτύπωμα, δημιουργώντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν, εντατικά και μεθοδικά, τη Διοίκηση και τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, για το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Ευελπιστώ ότι η εξέλιξη της επένδυσης θα επιβεβαιώσει τη στόχευση όλων μας για την υλοποίηση επενδύσεων που θα διακρίνονται από οικονομική αποτελεσματικότητα και κοινωνική ανταποδοτικότητα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Είσοδος του Ομίλου Κοπελούζου στη ΔΕΠΑ Υποδομών