Ο Σόρος «στοιχηματίζει» σε μετοχές του real estate και των τραπεζών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Σόρος «στοιχηματίζει» σε μετοχές του real estate και των τραπεζών
Η αξία του χαρτοφυλακίου μετοχών της Soros Fund Management στις ΗΠΑ μειώθηκε σε λιγότερο από 5 δισ. δολάρια.

Η Soros Fund Management αύξησε τα στοιχήματά της σε ακίνητα και χρηματοοικονομικές μετοχές κατά το τελευταίο τρίμηνο, ενώ η αξία του χαρτοφυλακίου μετοχών της στις ΗΠΑ μειώθηκε σε λιγότερο από 5 δισ. δολάρια.

Η επενδυτική εταιρεία του Τζορτζ Σόρος αποκάλυψε νέες θέσεις στις Hill-Rom Holdings., MGM Growth Properties, JPMorgan Chase. και Goldman Sachs, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη αύξησε τα μερίδια της στην IHS Markit και στην εταιρεία κατασκευής κατοικιών Dr Horton. Αποχώρησε από τις θέσεις της στην startup μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων QuantumScape. και στην κατασκευή ανελκυστήρων Otis Worldwide.

Η επενδυτική εταιρεία του δισεκατομμυριούχου κατείχε 4,96 δισ. δολάρια σε μετοχές των ΗΠΑ στο τέλος του τριμήνου, μειωμένες κατά 205,2 εκατομμύρια δολάρια από την προηγούμενη περίοδο.

Οι διαχειριστές κεφαλαίων που επιβλέπουν πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές των ΗΠΑ πρέπει να υποβάλουν ένα έντυπο 13F εντός 45 ημερών από το τέλος κάθε τριμήνου για να καταχωρίσουν τις συμμετοχές τους σε μετοχές που διαπραγματεύονται στην χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ. Είναι ένα από τις λίγες περιπτώσεις για να αποκτήσει κάποιος πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επενδύουν σε μετοχές τα hedge funds και ορισμένα μεγάλα family offices.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider