Reuters: Διαφωνίες στην ΕΚΤ για το μέλλον του PEPP

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Reuters: Διαφωνίες στην ΕΚΤ για το μέλλον του PEPP
Αντιγνωμίες μεταξύ των διοικητικών στελεχών της ευρωτράπεζας, πριν από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου στις 22 Ιουλίου.

Για κλίμα διαφωνιών εντός της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν στο άμεσο μέλλον επί των πολιτικών της ΕΚΤ κάνει λόγο δημοσίευμα του Reuters την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πηγή του Reuters από την ηγεσία της ΕΚΤ, υπάρχουν διαφορές σχετικά με το πως η ευρωτράπεζα θα κινηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα αναφορικά με το έκτακτο πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων (PEPP) και για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Σημειώνεται πως η σημερινή διαρροή προς το Reuters έρχεται εν όψει της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ, την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider