Χορηγήθηκε η άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στο λιμάνι του Βόλου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χορηγήθηκε η άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στο λιμάνι του Βόλου
Τι αναφέρεται στην απόφαση των υπουργείων υπουργεία Οικονομικών, Υποδομών & Μεταφορών κα Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Τη χορήγηση άδειας στον Οργανισμό Λιμένα Βόλου για την ίδρυση υδατοδρομίου στο λιμάνι του Βόλου αποφάσισαν με κοινή απόφαση τους τα υπουργεία Οικονομικών, Υποδομών & Μεταφορών κα Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, χορηγείται στον «Οργανισμό Λιμένος Βόλου Ανώνυμη Εταιρεία» άδεια ίδρυσης υδατοδρομίου στην περιοχή του Λιμένα Βόλου, προκειμένου να προβεί στις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες κατασκευής του συνόλου των απαιτούμενων εγκαταστάσεων του υδατοδρομίου, σύμφωνα με α) την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Β. Α.Ε. για τον επανακαθορισμό χώρου για χρήση υδατοδρομίου στον Λιμένα Βόλου, β) τον τεχνικό φάκελο υδατοδρομίου, όπως αυτός διαμορφώθηκε μετά τις υποδειχθείσες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες τροποποιήσεις, συστάσεις και περιορισμούς, 5 (γ) τους όρους, περιορισμούς και προϋποθέσεις της ΚΥΑ περί έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για τη λειτουργία του λιμένα Βόλου Ν.Α. Μαγνησίας όπως αυτή τροποποιήθηκε.

Ο κάτοχος της άδειας ίδρυσης υδατοδρομίου υποχρεούται στην τήρηση και εφαρμογή των αναφερομένων στον ως άνω τεχνικό φάκελο υδατοδρομίου, καθώς και στη διασφάλιση συμβατότητας του συνόλου των κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων του υδατοδρομίου, με τον προβλεπόμενο στον τεχνικό φάκελο σχεδιασμό του υδατοδρομίου. Η άδεια ίδρυσης ανακαλείται αυτοδίκαια εάν εντός πέντε (5) ετών από τη χορήγησή της δεν έχει εκδοθεί άδεια λειτουργίας υδατοδρομίου. Η χορήγηση άδειας λειτουργίας προϋποθέτει την υποβολή νέας αίτησης που συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υπεγράφη η άδεια ίδρυσης του πρώτου υδατοδρομίου στις Κυκλάδες

gazzetta
gazzetta reader insider insider