Προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα Vodafone

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα Vodafone
H εταιρεία αναζητεί Ειδικούς για την Ομάδα Ready τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, αλλά και σε αρκετά νησιά.

Σε προσλήψεις προσωπικού που θα στελεχώσουν την Ομάδα Ready, αλλά και άλλες θέσεις στα καταστήματα Vodafone σε όλη την Ελλάδα, προχωρά η εταιρεία, σύμφωνα με τον διευθυντή λιανικών πωλήσεων της Vodafone Ελλάδας, κ. Αλμπέρτο Μπουρλά.

Η Ομάδα Ready εξειδικεύεται σε θέματα τεχνολογίας και προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης τόσο στο κατάστημα όσο και στον χώρο του πελάτη. Όπως αναφέρει ο κ. Μπουρλάς, «αναζητούμε ανθρώπους που έχουν πάθος με την τεχνολογία και την εξυπηρέτηση του πελάτη».

«Χρειαζόμαστε ανθρώπους με μεράκι, που έχουν την θέληση, αλλά και την ικανότητα επικοινωνίας της τεχνολογίας με απλό και κατανοητό τρόπο, τόσο στους πελάτες όσο και στους συναδέλφους στο κατάστημα» συνεχίζει.

Σύμφωνα με τον διευθυντή λιανικών πωλήσεων της Vodafone Ελλάδας, ο Ειδικός της Oμάδας Ready είναι το πρώτο πρόσωπο που συναντά κανείς σε ένα κατάστημα Vodafone και αυτό που θα καθοδηγήσει και θα συμβουλεύσει τον πελάτη, βοηθώντας τον να καταλήξει στη λύση που ταιριάζει περισσότερο στις δικές του ανάγκες.

Επίσης, οι Ειδικοί της Oμάδας Ready δεν μένουν μόνο μέσα στα όρια του καταστήματος, αλλά για να προσφέρουν μια συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης, επισκέπτονται και τον χώρο του πελάτη, ακόμη και την επιχείρησή του. Τέλος, υπηρεσίες και συμβουλές παρέχονται στους πελάτες και ψηφιακά μέσω του Virtual Support & Virtual Shop.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουρλά, δεν αποτελεί προϋπόθεση η κατοχή πτυχίου τεχνολογίας ή οι γνώσεις στην επισκευή hardware. Αντίθετα, η εμπειρία στις πωλήσεις και η διάθεσή για εκμάθηση της φιλοσοφίας εξυπηρέτησης πελατών της Vodafone, καθώς και τα αγγλικά, θα συνεκτιμηθούν θετικά.

Σύμφωνα με την Vodafone, η εταιρεία αναζητεί Ειδικούς για την Ομάδα Ready τόσο στην Αττική όσο και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, αλλά και σε αρκετά νησιά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές στις οποίες η Vodafone αναζητεί ειδικούς για την Ομάδα Ready εδώ

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους μπορούν να το κάνουν εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider