Πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη ξεκινά από τον Ιούνιο η American Airlines

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη ξεκινά από τον Ιούνιο η American Airlines
Το νέο δρομολόγιο της American προς Αθήνα αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τη στρατηγική συμμαχία του αμερικανικού αερομεταφορέα με την JetBlue.

Με μια νέα απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη, θα υποδεχτεί την θερινή σεζόν του 2021 η American Airlines, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Μάλιστα οι προκρατήσεις για το νέο δρομολόγιο, το οποίο θα εκτελείται με ένα Boeing 777-200 αρχής γενομένης από τις 3 Ιουνίου, θα ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου.

Οι επιβάτες θα έχουν την επιλογή να ταξιδέψουν με ναύλους Flagship Business, Premium Economy ή Main
Cabin
ενώ κατά την διάρκεια της πτήσης θα έχουν διαθέσιμο WiFi αλλά και την υπηρεσία ψυχαγωγίας εν πτήσει της αεροπορικής.

Το νέο δρομολόγιο της American προς Αθήνα αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τη στρατηγική συμμαχία του αμερικανικού αερομεταφορέα με την JetBlue. Να υπενθυμίσουμε ότι η συνεργασία αυτή αναμένεται να αυξήσει την διασυνδεσιμότητα και την πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο της βορειοανατολικής πλευράς. Αποτελεί μάλιστα, σύμφωνα και με τις δύο εταιρείες, αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής επανέναρξης των πτήσεων μετά την πανδημία του κορονοϊού.

«Προσβλέπουμε στην έναρξη του καινούργιου μας δρομολογίου από Νέα Υόρκη προς Αθήνα που θα προσφέρει βελτιωμένη σύνδεση μεταξύ αυτών των δυο σπουδαίων πόλεων», είπε ο Αντιπρόεδρος του τμήματος EMEA Sales and Distribution της American Airlines, Tom Lattig.

«Η ασφάλεια και η άνεση τόσων των πελατών όσο και του πληρώματός μας, αποτελεί πάντα την ύψιστη προτεραιότητά μας και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους ταξιδιώτες αυτής της δημοφιλούς διαδρομής».

Να σημειωθεί ότι οι πτήσεις υπόκεινται στην έγκριση της κυβέρνησης

Η πτήση θα αναχωρεί από το Ελευθέριος Βενιζέλος στις 11:00 το πρωί και θα φτάνει στην Νέα Υόρκη στις 15:05. Αντίστοιχα από η αναχώρηση από Νέα Υόρκη θα πραγματοποιείται στις 16:20 και η άφιξη στην Αθήνα υπολογίζεται στις 08:50 το πρωί.

Να θυμίσουμε ότι η American αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία των Η.Π.Α. που υιοθέτησε την πλατφόρμα VeriFLY η οποία προσφέρει έναν εύκολο τρόπο υποβολής αρνητικού αποτελέσματος από τεστ κορονοϊού (COVID-19), καθώς και άλλων συμπληρωμένων εγγράφων που απαιτούνται από όλους τους διεθνείς ταξιδιωτικούς προορισμούς προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Επιπλέον ήταν η πρώτη αεροπορική που έλαβε την πιστοποίηση GBAC STAR™ από το Global Biorisk Advisory Council (GBAC) για όλο τον στόλο των αεροσκαφών της και τα Admirals Club lounges της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider