Τις πόρτες του στις 9 Ιουλίου 2020 ανοίγει το υπερπολυτελές ξενοδοχείο 5*, Amada Colossos Resort, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας με γνώμονα τη νέα πραγματικότητα στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού. Η υψηλών προδιαγραφών εμπειρία διακοπών του Amada Colossos Resort επιβεβαιώνεται και από το σημαντικό τουριστικό οργανισμό DER Touristik ο οποίος το επιλέγει ως το πρότυπο παράδειγμα ασφαλών και πολυτελών διακοπών των Γερμανών ταξιδιωτών στην Ελλάδα για το 2020.

Οι εξωτερικοί χώροι αναψυχής αναδιαμορφώνονται για τη μέγιστη αξιοποίησή τους, το  ωράριο των υπηρεσιών επεκτείνεται και οι πληρότητες μειώνονται, εξασφαλίζοντας περαιτέρω ιδιωτικότητα και μεγαλύτερες φυσικές αποστάσεις.

Οι επιπλέον προδιαγραφές προβλέπουν μεταξύ άλλων αντικατάσταση όλων των έντυπων υλικών από ψηφιακές λύσεις (ηλεκτρονικό check-in/out, εξειδικευμένο mobile hotel application, QR Codes, digital menus κ.α.), υιοθέτηση ανέπαφων υπηρεσιών εξυπηρέτησης σε εστιατόρια και μπαρ όπου είναι εφικτό, εξειδικευμένο προσωπικό για απολυμάνσεις και συνεχής εκπαίδευση όλων των συνεργατών στα προληπτικά μέτρα, την ατομική υγιεινή και το νέο τρόπο εργασίας.

«Το Amada Colossos Resort μετά και την πρόσφατη ανακατασκευή του, καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα περιβάλλον αυθεντικής και ζεστής Ελληνικής φιλοξενίας, υψηλής ποιότητας και γενναιοδωρίας. Ακολουθώντας τα πρωτόκολλα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και των Ελληνικών Αρχών θα εφαρμοστούν εκείνα τα μέτρα, ώστε οι επισκέπτες και οι συνεργάτες μας, να είναι και να νιώθουν ασφαλείς. Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη των εταίρων μας στη DER Touristik και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ξέγνοιαστες και ονειρικές διακοπές σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο περιβάλλον που ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας», ανέφερε σχετικά ο Άρης Σουλούνιας, CEO της Colossos S.A. - Amada Colossos Resort.

To Amada Colossos Resort έχει θέα τη χρυσή παραλία της Καλλιθέας και προσφέρει ultra all-inclusive υπηρεσίες και εμπειρίες υψηλών προδιαγραφών στους επισκέπτες του. Ένα από τα πρώτα και πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Ρόδου, ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2018 ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της ασφάλειας και της ενεργειακής απόδοσης.  Διαθέτει 699 πολυτελείς  σουίτες και 17 τύπους δωματίων, 16 χώρους για φαγητό και ποτό, απευθείας πρόσβαση σε παραλία με γαλάζια σημαία, spa, γυμναστήριο, waterpark και executive lounge, καθώς και μια πληθώρα άλλων υπηρεσιών αναψυχής, απόλαυσης και χαλάρωσης, με στόχο την παροχή ζεστής, φιλικής και αυθεντικής φιλοξενίας. Προσφέρει ειδικά σχεδιασμένες ζώνες για ενήλικες και οικογένειες και τρία εξειδικευμένα πακέτα διαμονής, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.