Βίντεο με την πρώτη πτήση του νέου A320neo δημοσιοποίησε η Aegean στον λογαριασμό της στο Τwitter. H πρώτη πτήση του νέου αεροσκάφους, το οποίο κοσμούν τα νέα χρώματα του λογοτύπου της αεροπορικής εταιρείας, πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου προς Μόναχο.

Ερωτηθέντες οι επιβάτες στο βίντεο το χαρακτήρισαν ιδιαίτερα άνετο και αθόρυβο, ενώ κάποιοι στάθηκαν και στο ότι είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία για να εγκαινιάσει τις πτήσεις με τα νέα της αεροσκάφη μάλιστα και με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων έκανε δώρο σε 20 επιβάτες ένα διπλό εισιτήριο.

Νέος στόλος και νέα εταιρική ταυτότητα για την Aegean

Να υπενθυμίσουμε ότι η Aegean μπήκε στην τρίτη της δεκαετία με ανανεωμένη εταιρική εικόνα αλλά και ενισχυμένο στόλο, αφού υλοποιεί αυτή την περίοδο την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα, ύψους 2,5 – 3 δισ. ευρώ. 

Συγκεκριμένα η εταιρεία ενισχύει τον στόλο της με τουλάχιστον 46 νέα αεροσκάφη τύπου Α320neo και Α321neo μέχρι το 2025. Ήδη έχει παραλάβει τα πρώτα τρία Airbus 320neo και αναμένει έως τον Ιούλιο τρία ακόμη τα οποία θα συμπληρώσουν τον στόλο 65 αεροσκαφών που διαθέτει, προσθέτοντας 1,5 εκατ. θέσεις (19  εκατ. θέσεις συνολικά στο έτος) και υποστηρίζοντας την ανάπτυξη του δικτύου της σε συνολικά 155 προορισμούς και 44 χώρες για το 2020.