Η Πάτρα ο νέος σταθμός της Wolt

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Πάτρα ο νέος σταθμός της Wolt
Συνεχίζει το επεκτατικό της πλάνο η φιλανδική startup η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2019.

Μια ακόμα πόλη προσθέτει στη λίστα εξυπηρέτησής της η δημοφιλής εφαρμογή online delivery, Wolt συνεχίζοντας το επεκτατικό πλάνο που είχε εξαγγείλει πριν από λίγους μήνες. Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πλέον θα εξυπηρετεί και την πόλη της Πάτρας.

«Οι κάτοικοι της Πάτρας μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα μοναδικά προνόμια της Wolt, κάνοντας τις παραγγελίες τους με ευκολία και παραλαμβάνοντας τα προϊόντα άμεσα και με ασφάλεια, ενώ οι τοπικοί επιχειρηματίες αποκτούν ένα νέο σύμμαχο στη μάχη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της καραντίνας, καθώς αποκτούν πρόσβαση στο online κανάλι διανομής, άμεσα και χωρίς κανένα κόστος επένδυσης» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

Η έναρξη της λειτουργίας της υπηρεσίας στην Πάτρα, συνοδεύεται από μια σειρά από γνωστούς χώρους εστίασης ενώ πρόθεση της εταιρείας είναι η λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων να ανανεώνεται καθημερινά.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέσα από τη Wolt, o χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες για να μπορεί να αποφασίσει εύκολα τι θα παραγγείλει, να παραλάβει την παραγγελία του μέσα σε περίπου 30 λεπτά αλλά και να παρακολουθεί την εξέλιξή της σε ζωντανό χρόνο μέσα από το live tracking της εφαρμογής. Ενόψει και της πανδημία η εφαρμογή έχει ενεργοποιήσει την δυνατότητα ανέπαφης παράδοσης των παραγγελιών για πρόσθετη ασφάλεια, ενώ η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

«Η Πάτρα είναι μια πόλη-κλειδί για την ανάπτυξή μας καθώς έχει ένα πολύ δυναμικό και απαιτητικό κοινό το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε με την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τις ξεχωριστές συνεργασίες μας με τα τοπικά καταστήματα», ανέφερε σχετικά ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Να θυμίσουμε ότι η επέκταση στην Πάτρα ακολουθεί το πρόσφατο λανσάρισμα της υπηρεσίας στη Λάρισα. Παράλληλα με την γεωγραφική επέκταση της υπηρεσίας η εταιρεία επεξεργάζεται σχέδια επέκτασης και σε νέους τομείς λιανικής, με πρώτο αυτόν των σούπερ μάρκετ.

Αρωγός στα σχέδιά της θα είναι τα κεφάλαια ύψους 440 εκατ. ευρώ, που σήκωσε πρόσφατα η startup τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι η οποία δραστηριοποιείται και στην χώρα μας από το 2019.

Σημειωτέον ότι η Wolt ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2015 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας με συνεργάτες 10 εστιατόρια. Σε μόλις πέντε χρόνια, επεκτάθηκε σε 23 χώρες και 129 πόλεις και σήμερα απασχολεί περισσότερα από 2.200 άτομα. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους με αφορμή και τις νέες απαιτήσεις που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, επέκτεινε τη δραστηριότητα της πέρα από τα εστιατόρια και τη διανομή φαγητού στον τομέα των ειδών παντοπωλείου και ευρύτερα στη λιανική: για παράδειγμα, είναι τώρα δυνατό ο καταναλωτής να αγοράσει τα πάντα, από καλλυντικά έως τροφές για κατοικίδια και φαρμακευτικά προϊόντα στην πλατφόρμα της. Πλέον, η Wolt συνεργάζεται ήδη με περισσότερα από 1500 καταστήματα λιανικής σε διαφορετικές αγορές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider