Real Me 7: To νέο καλό και προσιτό smartphone της ελληνικής αγοράς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Real Me 7: To νέο καλό και προσιτό smartphone της ελληνικής αγοράς
Όλα τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone της Real Me που κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά στις 21 Οκτωβρίου.

Την είσοδό της στην ελληνική αγορά με δύο νέα μοντέλα, το Real Me 7 και το Real Me 7 Pro κάνει η κινεζική εταιρεία, προτείνοντας στους χρήστες smartphones με καλά χαρακτηριστικά και σε προσιτή τιμή.

Το Real Me 7, το οποίο παρουσιάστηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα και θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 21 Οκτωβρίου με τιμή 269 ευρώ, είναι ένα κινητό που κλείνει το μάτι στους gamers χωρίς να στοιχίζει μια περιουσία. Συγκεκριμένα φορά τον επεξεργαστή Mediatek Helio G95 και έχει οθόνη LCD Ultra Smooth με ρυθμό ανανέωσης 90Hz kαι αναλογία οθόνης προς σώμα 90,5%, χαρακτηριστικά που ευνοούν το παιχνίδι. Παράλληλα έχει και mega μπαταρία με χωρητικότητα 5000mAh και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης Dart Charge - με τον φορτιστή των 30 Watt pου περιλαμβάνεται στην συσκευασία - η οποία γεμίζει το 50% της μπαταρίας σε μόνο 26 λεπτά.

Το κινητό, το οποίο κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις Mist White και Mist Blue, έρχεται με εγγύηση 3 ετών, κατά ένα έτος δηλαδή μεγαλύτερη σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphone της μεσαίας κατηγορίας τιμής ενώ η Real Me επεκτείνει και την δωρεάν πολιτική αντικατάστασης από 1 μήνα σε 2 μήνες.

Όσο για τα λοιπά χαρακτηριστικά του τα οποία το κατατάσσουν στην κατηγορία value for money smartphone αναλυτικά στο παρακάτω video:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider