Έναν νέο διαγωνισμό μέσω Facebook για ένα κλιματιστικό LG Dualcool AP09RT κλιματιστικό με Air Purification system ξεκινά η LG Electronics, καλώντας όλους τους καταναλωτές που επιθυμούν να απολαύσουν στιγμές απόλυτης δροσιάς, να λάβουν μέρος.

Συγκεκριμένα, όσοι επιθυμούν, μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της LG στο Facebook και να λάβουν μέρος από τις 31/07/2020 έως και τις 24/08/2020. Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι εξαιρετικά απλή. Οι χρήστες καλούνται να δείξουν πόσο αφόρητη είναι για εκείνους η καλοκαιρινή ζέστη ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Messenger BOT και έτσι μπορούν να λάβουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση. Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί στις 25/08 με ανάρτηση σχολίου στην Facebook σελίδα της LG. Ταυτόχρονα, θα  ενημερωθεί προσωπικά με μήνυμα στο Messenger BOT, ώστε να προγραμματιστεί και η παράδοση του δώρου.

Τo LG DualCool κλιματιστικό με το Air Purification system καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το σπίτι ευχάριστα δροσερό. Παράλληλα, ενσωματώνει τον συμπιεστή Inverter με 10ετή εγγύηση, που επιτυγχάνει βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και ψύξη σε σχέση με τους συμβατικούς συμπιεστές, ενώ έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λειτουργεί ακόμα πιο αθόρυβα. Επιπλέον, διαθέτει τη λειτουργία Smart Diagnosis, χάρη στην οποία οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν από το κινητό τους εύκολα και γρήγορα τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, πιθανές ενδείξεις δυσλειτουργίας και άλλες πληροφορίες. Με το κουμπί λειτουργίας LG Active Energy Control, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα σε τέσσερα επίπεδα (100%, 80%, 60%, 40%). Τέλος, το συγκεκριμένο κλιματιστικό όπως και όλα τα κλιματιστικά LG είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την εύκολη και αποτελεσματική εγκατάσταση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η LG Electronics, Inc. αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, την κινητή τηλεφωνία και τις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 70.000  ανθρώπους σε 140 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. δολάρια  για το 2018. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων.

Η LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά οικιακών συσκευών, τις λύσεις για το έξυπνο σπίτι και για τον έλεγχο ποιότητας αέρα με επαναστατικά προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης. Η εταιρεία δημιουργεί ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι με χρήση τεχνολογίας αιχμής και δεσμεύεται να κάνει την καθημερινή ζωή των καταναλωτών καλύτερη και πιο άνετη, προσφέροντας φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και προς τον χρήστη οικιακά προϊόντα και λύσεις για καθαριστές αέρα και αφυγραντήρες. Το σύνολο των προϊόντων οικιακής χρήσης της LG προσφέρουν στους χρήστες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, εξαιρετικές επιδόσεις, αποτελεσματική λειτουργία αλλά και περισσότερα οφέλη για την υγεία. 

Όσο για την LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED.

Διαβάστε επίσης: