Αλλάζει σελίδα η Vodafone TV - Προσβάσιμη για όλους χωρίς δέσμευση συμβολαίου

Νίκη Παπάζογλου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αλλάζει σελίδα η Vodafone TV - Προσβάσιμη για όλους χωρίς δέσμευση συμβολαίου
Πώς θα λειτουργεί η νέα πλατφόρμα, πόσο κοστίζει η συνδρομή και από πότε είναι διαθέσιμη.

Το επόμενο μεγάλο βήμα με στόχο την προσέλκυση ακόμα περισσότερων συνδρομητών κάνει το Vodafone TV, το «επίσημο σπίτι της HBO», αφού γίνεται πλέον προσβάσιμο από όλους ανεξαρτήτως δικτύου παρόχου.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Vodafone Ελλάδος, από την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 το Vodafone TV αποκτά «αέρα Netflix» και προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, σόου και εκπομπές χωρίς αποκωδικοποιητή και δέσμευση συμβολαίου, όποια στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή θέλουν, με 6,90 ευρώ το μήνα και με τον πρώτο μήνα δωρεάν.

Η εμπορική διάθεση του Vodafone TV προς όλους τους καταναλωτές θα γίνεται πλέον ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών, άμεσα, σε λίγα μόλις λεπτά μέσα από τη ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.vodafone.gr/tv. Η online πλατφόρμα παροχής περιεχομένου στην Ελλάδα, η οποία συγκεντρώνει περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια θα είναι διαθέσιμη από Smartphone, Tablet και σύντομα από Smart TV.

«Έχοντας ήδη εξασφαλίσει για την Ελλάδα τα αποκλειστικά δικαιώματα της HBO, η Vodafone επιτρέπει πλέον σε πελάτες όλων των δικτύων τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας να απολαμβάνουν το ανανεωμένο Vodafone TV και να βλέπουν περιεχόμενο που συναρπάζει, όποτε θέλουν, όπου κι αν βρίσκονται και από όποια συσκευή επιθυμούν, αφού η κάθε συνδρομή εξασφαλίζει θέαση σε έως και 5 συσκευές, από τις οποίες μπορούν να ‘βλέπουν’ ταυτόχρονα 3 διαφορετικές» αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι με την απελευθέρωση της πλατφόρμας, η Vodafone γίνεται η πρώτη ελληνική εταιρεία που προσφέρει τηλεοπτικό περιεχόμενο χωρίς δέσμευση συμβολαίου. H στρατηγική αυτή κίνηση της εταιρείας γίνεται μάλιστα σε μια περίοδο που η συνδρομητική τηλεόραση χαίρει μεγάλης αποδοχής λόγω και της πανδημίας του κορονοϊού. Να θυμίσουμε ότι ειδικά τους μήνες του lockdown οι συνδρομητικές και streaming πλατφόρμες μετατράπηκαν σε «καταφύγιο» των πολιτών καταγράφοντας μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση περιεχομενου και στις νέες συνδρομές.

Όπως είχε ανακοινώσει η Vodafone TV το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου η τηλεθέαση μέσω της πλατφόρμας αυξήθηκε κατά 80% σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο, ενώ οι ώρες θέασης του on demand περιεχομένου της πλατφόρμας ξεπέρασαν τις 540.000 σε μόλις 2 εβδομάδες. Από τον κατάλογο αυτό, η παρακολούθηση ταινιών αυξήθηκε κατά 250%, ενώ των σειρών κατά 40%.

Το περιεχόμενο της πλατφόρμας Vodafone TV

To Vodafone TV φέρνει στην Ελλάδα πολυαναμενόμενα αριστουργήματα τη στιγμή που κάνουν πρεμιέρα. Προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου το Vodafone TV περιλαμβάνει 2.500+ ώρες σειρών, ταινιών, ντοκιμαντέρ, show και stand up comedy με τη σφραγίδα της HBO ενώ πρόσφατα έκανε πρεμιέρα λίγες ώρες μόνο μετά την Αμερική και το «Lovecraft Country», η νέα μεγάλη έκπληξη της HBO, με τον J.J. Abrams και τον Jordan Peele στο τιμόνι.

Μεταξύ των φημισμένων σειρών του HBO που μπορούν να δουν οι συνδρομητές περιλαμβάνονται τα «Game of Thrones», «Sopranos», «The Wire», «Sex and the City» και άλλες μεγάλες διεθνείς επιτυχίες.

Επιπλέον, προσφέρει πρόσβαση σε 45 διεθνή κανάλια και συνεχές πρόγραμμα περιεχομένου για όλα τα «γούστα»: από τα «Φιλαράκια» και τις «Kardashians» μέχρι τα πιο σπάνια φαγητά, σαφάρι, ταξίδια, ντοκιμαντέρ από τα καταξιωμένα National Geographic και Discovery, εκπομπές γνώσης και εξερεύνησης, όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από την Disney και το Nickelodeon και ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και διασκέδασης με τη σφραγίδα των μεγαλύτερων δημιουργών.

Τέλος η πλατφόρμα δίνει την δυνατότητα σε όλους να κατεβάσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο και να το παρακολουθήσουν ακόμη και χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ, με άπειρες προσωποποιημένες προτάσεις επιλογής περιεχομένου, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς θεατές, προσφέροντας έναν κατάλογο που ανανεώνεται διαρκώς με γνώμονα την αγάπη των συνδρομητών για το πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider