Νέο MacBook Pro ετοιμάζει η Apple

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο MacBook Pro ετοιμάζει η Apple
Σύμφωνα με διαρροές το νέο MacBook θα έχει οθόνη mini-LED 14,1 ιντσών.

Νέες εκπλήξεις πέρα από την κατηγορία των smartphones, φαίνεται να ετοιμάζει η Apple για το προσεχές διάστημα, σύμφωνα τουλάχιστον με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίος μετρά αρκετές έγκυρες «προβλέψεις» για νέα προϊόντα.

Όπως αναφέρει ο Ming -Chi Kuo, και παρά το γεγονός ότι ο κολοσσός του Κουπερτίνο ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο βελτιωμένο MacBook Pro 16 ιντσών, ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει ένα νέο φορητό υπολογιστή 13 ιντσών αυτή τη φορά.

Ο Kuo εκτιμά ότι η εταιρεία θα αντικαταστήσει το τωρινό MacBook Pro των 13 ιντσών μέσα στο 2020 με ένα νέο μοντέλο που θα διαθέτει οθόνη 14,1 ιντσών και θα χρησιμοποιεί τεχνολογία οθόνης mini-LED που υπόσχεται υψηλότερο λόγο αντίθεσης, μεγαλύτερο εύρος χρώματος καθώς και άλλες βελτιώσεις απεικόνισης.

Μάλιστα ο αναλυτής σημειώνει ότι η τεχνολογία mini-LED θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα προϊόντα του χαρτοφυλακίου της τεχνολογικής εταιρείας, όπως σε μια ανανεωμένη έκδοση του MacBook Pro 16 ιντσών και σε αναβαθμισμένες εκδόσεις του iPad, του iPad mini και του iPad Pro 12,9 ιντσών. Η τεχνολογία οθόνης μάλιστα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και στις νέες εκδόσεις του iMac Pro.

Παρότι ο Ming-Chi Kuo, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες στην πρόσφατη έκθεσή του, τα διεθνή μέσα εκτιμούν ότι το νέο MacBook Pro θα έχει και άλλα στοιχεία παρόμοια με το νέο μοντέλο, όπως για παράδειγμα «αναβαθμισμένο» πληκτρολόγιο.

Καμία πληροφόρηση δεν υπάρχει όμως σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας των προαναφερθέντων συσκευών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider