Προσφορές και περισσότερα δεδομένα από τις εταιρείες κινητής

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσφορές και περισσότερα δεδομένα από τις εταιρείες κινητής
Αυξάνουν τα δεδομένα, χωρίς να αλλάζουν τις τιμές, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μετά τις κυβερνητικές πιέσεις.

Σε νέες προσφορές στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, με αύξηση των δεδομένων, αλλά διατήρηση των τιμών στα τρέχοντα επίπεδα, προχώρησαν οι εταιρείες κινητής, μετά τις πιέσεις που δέχθηκαν από το κυβερνητικό επιτελείο.

Έτσι, λίγες ώρες μετά τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, οι εταιρείες κινητής ανακοίνωσαν νέες προσφορές.

Αναλυτικά:

Cosmote

H Cosmote ανακοίνωσε διπλασιασμό των δεδομένων στα πακέτα κινητής τηλεφωνίας, διατηρώντας τις ίδιες χρεώσεις.

Τα διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής αφορούν σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς-με τις χρεώσεις των πακέτων της να παραμένουν ίδιες.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του κόστους για mobile data που πραγματοποιεί η COSMOTE από τον Ιούλιο του 2019. Συνολικά, σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%. Πλέον, η τιμή ανά GB κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ.

Vodafone

Νέες προσφορές και περισσότερα δεδομένα για όλα τα συμβόλαια κινητής ανακοίνωσε και η Vodafone.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα νέα πακέτα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου για αγορά επιπλέον και ξεχωριστά των παροχών του προγράμματός τους και αφορούν όγκο που ξεκινά από τα 10GB και φτάνει έως και τα 40GB κάθε μήνα, διατίθενται ως εξής:

40GB για 1 μήνα προς 19,90 ευρώ,

10GB για 1 μήνα προς 9,90 ευρώ,

10GB για 1 εβδομάδα προς 5,90 ευρώ και,

10GB για 3 μέρες προς 2,90 ευρώ.

Wind

Οι συνδρομητές της WIND μπορούν να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα DATA χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία unlimited GΒ 1.

Η εμπειρία των απεριόριστων δεδομένων παρέχεται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W με μειωμένο μηνιαίο πάγιο στα 15 ευρώ από 20 ευρώ για συνδρομητές συμβολαίου οικιακούς και εταιρικούς.

H WIND συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς έτσι ώστε όλοι οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του κινητού της δικτύου χωρίς περιορισμούς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider