Η Apple αποκάλυψε τα νέα της ακουστικά - AirPods Pro (pics & vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Apple αποκάλυψε τα νέα της ακουστικά - AirPods Pro (pics & vid)
Τα νέα ακουστικά μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με την πρωτότυπη έκδοση αλλά έχουν μια άκρη στο ακουστικό που τους επιτρέπει να κάθονται πιο άνετα ώστε να μειώνουν ακόμη περισσότερο τους εξωτερικούς ήχους.

Τα νέα της ακουστικά AirPods Pro αποκάλυψε η Apple τη Δευτέρα, μια νέα σχεδιαστικά έκδοση των «έξυπνων ακουστικών» της που περιλαμβάνουν απομόνωση του θορύβου και των εξωτερικών ήχων.

Τα AirPods Pro θα κυκλοφορήσουν στις 30 Οκτωβρίου με το κόστος στις ΗΠΑ να αγγίζει τα 249 δολάρια, ακριβότερα από τα AirPods 2.

Τα νέα ακουστικά μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με την πρωτότυπη έκδοση αλλά έχουν μια άκρη στο ακουστικό που τους επιτρέπει να κάθονται πιο άνετα ώστε να διατηρούν σε μεγαλύτερο βαθμό την ηχομόνωση.

Αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό των νέων ακουστικών (η λειτουργία πλήρους ηχομόνωσης), που μπορεί φυσικά να απενεργοποιηθεί για να επιτρέψει στους ανθρώπους να ακούν τους γύρω τους.

Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει στους ανθρώπους να ακούνε μουσική ακούγοντας παράλληλα τους ήχους γύρω τους, όπως ανέφερε η Apple. Ο νέος αισθητήρας στο ακουστικό επιτρέπει στους ανθρώπους να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τη λειτουργία, καθώς και να ενεργοποιούν άλλες αλλαγές, όπως η αναπαραγωγή μουσικών κομματιών ή απάντηση τηλεφωνικών κλήσεων.

Όταν η λειτουργία πλήρους ηχομόνωσης είναι ενεργοποιημένη, τα AirPods Pro έχουν ελαφρώς μικρότερη διάρκεια ζωής από τα κανονικά AirPods, παρέχοντας 4,5 ώρες λειτουργίας αντί για 5 ώρες. Χωρίς αυτό, διαρκούν το ίδιο χρονικό διάστημα, δήλωσε η εταιρεία.

Τέλος στα AirPods Pro υπάρχει μια λειτουργία που ονομάζεται Adaptive EQ. Η Apple ισχυρίζεται ότι θα προσαρμόσει τον ήχο στο σχήμα του αυτιού των χρηστών, βελτιώνοντας τόσο την ποιότητα του ήχου όσο και την λειτουργία πλήρους ηχομόνωσης.

Δείτε τις φωτογραφίες από τα νέα ακουστικά της Apple (πηγή φωτογραφιών: Independent)

Η Apple αποκάλυψε τα νέα της ακουστικά - AirPods Pro (pics & vid)
Η Apple αποκάλυψε τα νέα της ακουστικά - AirPods Pro (pics & vid)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider