Το Facebook λανσάρει το «Portal TV» για online streaming και βίντεο κλήσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Facebook λανσάρει το «Portal TV» για online streaming και βίντεο κλήσεις
Για όσους ενδιαφέρονται, η «Portal TV» θα κοστίζει 149 δολάρια, το «Portal Mini» θα κοστίζει 129 δολάρια και το «Portal» θα κοστίζει 179 δολάρια.

Νέες συσκευές ιδανικές για online streaming και βίντεο κλήσεις πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά το Facebook, με σκοπό να αποκτήσει το δικό του – μικρό – μερίδιο στην αγορά του online streaming.

Η συσκευή λέγεται «Portal TV» και συνδέεται με την τηλεόραση, μέσω ενός κλασικού HDMI καλωδίου. Μετά τη σύνδεση μπορεί να μεταδίδει περιεχόμενο (σειρές και ταινίες), όπως και να κάνει βίντεο κλήσεις, από τις εφαρμογές του Facebook, του Messenger και του What's App.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Facebook, όπως αναφέρεται στο Bloomberg, η δυνατότητα βίντεο κλήσεων είναι το κύριο χαρακτηριστικό της «Portal TV», ενώ μέχρι στιγμής οι online streaming πλατφόρμες που μπορεί να έχει πρόσβαση ο χρήστης είναι η Amazon Prime Video και το Spotify για μουσική, ενώ επιτρέπει την εγκατάσταση εφαρμογών όπως το Showtime, το CBS All Access, το Starz, το Pluto TV, το Red Bull TV και το Neverthink.

Το δημοσίευμα βέβαια αναφέρει πως σύντομα θα μπορεί να υποστηρίξει και το Netflix, το Hulu και το HBO.

Παράλληνα το Facebook θα κυκλοφορήσεις ακόμα δύο νέες «Portal» συσκευές σε δύο μεγέθη. Μια 8 ιντσών «Portal Mini» και μια κανονική «Portal» 10 ιντσών. Θα έχουν βελτιωμένα ηχεία και ένα «πορτάκι» για να μπορεί κανείς να κλείσει με το χέρι την κάμερα και το μικρόφωνο, όταν δεν χρησιμοποιεί τη συσκευή.

Για όσους ενδιαφέρονται, η «Portal TV» θα κοστίζει 149 δολάρια, το «Portal Mini» θα κοστίζει 129 δολάρια και το «Portal» θα κοστίζει 179 δολάρια. Το «Portal Mini» και το «Portal» αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 15 Οκτωβρίου, ενώ η κυκλοφορία του «Portal TV» έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider