Πράσινο φως για το Campas Project της REDS μετά από 13 χρόνια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πράσινο φως για το Campas Project της REDS μετά από 13 χρόνια
Ανοίγει ο δρόμος για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και στη συνέχεια των οικοδομικών αδειών.

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η πολεοδόμηση του ακινήτου της REDS του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στο παλιό οινοποιείο Καμπά στην Κάντζα, 13 χρόνια μετά από την αρχική αίτηση της εταιρείας η οποία σχεδιάζει μια επένδυση ύψους 220 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία ενός μεικτού συγκροτήματος με γραφεία και καταστήματα.

Το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) ενέκρινε την Πολεοδομική Μελέτη της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Παραγωγικών Δραστηριοτήτων (ΠΟΑΠΔ) και πλέον αναμένεται η σύνταξη του Προεδρικού Διατάγματος και η έγκρισή του από το ΣτΕ για να προχωρήσουν οι οικοδομικές άδειες.

Από τη συνολική επιφάνεια περίπου 133.000 τμ, αναμένεται να δομηθούν τα περίπου 80.000 τμ σε μια επένδυση που θα περιλαμβάνει γραφεία, καταστήματα, χώρους ψυχαγωγίας και ενδεχομένως και ξενοδοχείο. Το μείγμα των χρήσεων αναμένεται να καθοριστεί ανάλογα και με τη ζήτηση.

Παράλληλα, το ΚΕΣΥΠΟΘΑ προχώρησε στην προέγκριση του χωρικού σχεδίου του Evergolf του ομίλου Βασιλάκη στην Ελούντα της Κρήτης αλλά και του χωρικού σχεδίου στην περιοχή Ακρωτήρι, στη χερσόνησο Πλάκα του Δήµου Σητείας, Δ.Ε. Ιτάνου (Cavo Plako) περιοχή που δρομολογεί μεγάλη επένδυση η Dolphin Capital.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider