Ολοκληρωμένη τηλεκπαίδευση στις τεχνολογίες CNG από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ολοκληρωμένη τηλεκπαίδευση στις τεχνολογίες CNG από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Τα προγράμματα καλύπτουν το σύνολο της δραστηριότητας CNG.

Ολοκληρωμένα προγράμματα τηλεκπαίδευσης στις δραστηριότητες CNG (Compressed Natural Gas – Πεπιεσμένο Φυσικό Αέριο) προσφέρει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, αξιοποιώντας την τεχνολογία CNG, προσφέρει τώρα και την αναγκαία εκπαίδευση για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση της, σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Τα προγράμματα καλύπτουν το σύνολο της δραστηριότητας CNG, όπως:

  • Το ρυθμιστικό πλαίσιο για τα Απομακρυσμένα Δίκτυα Διανομής
  • Τον Τεχνικό Κανονισμό Εγκαταστάσεων Αποσυμπίεσης Πεπιεσμένου Φυσικού Αερίου και Βοηθητικών Διατάξεων
  • Τις τεχνικές προδιαγραφές των εγκαταστάσεων
  • Τη διαδικασία τροφοδοσίας Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με Εικονικό Αγωγό CNG
  • Την ασφάλεια εφοδιασμού των Δικτύων Διανομής με χρήση CNG.

Η εκπαίδευση παρέχεται από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μέσω συστήματος απομακρυσμένης παρακολούθησης και με τη βοήθεια ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογίας.

Απευθύνεται σε στελέχη εταιρειών διανομής, τεχνικό προσωπικό, μηχανικούς υδραυλικούς εγκαταστάτες, ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν στο CNG, φορείς μέλη του ΤΕΕ και όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώση με την τεχνολογία του CNG, αλλά και Αρχές, όπως στελέχη περιφέρειας, δήμων, σωμάτων ασφαλείας, πυροσβεστικής και αστυνομίας.

Μπακούρας: Η εταιρεία μας συνεχίζει να επενδύει για την τροφοδότηση και νέων περιοχών

Παρουσιάζοντας τα προγράμματα τηλεκπαίδευσης, ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, δήλωσε:

«Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ αξιοποιώντας την μοναδική τεχνογνωσία στην τεχνολογία CNG που διαθέτει, προχώρησε στην άρση του ενεργειακού αποκλεισμού των απομακρυσμένων περιοχών στα όρια της Αδείας της, αλλάζοντας τον ενεργειακό χάρτη της χώρας. Η εταιρεία μας συνεχίζει να επενδύει για την τροφοδότηση και νέων περιοχών, δίχως μάλιστα την παραμικρή επιβάρυνση, σε σχέση με τις χρεώσεις δικτύου.
Τώρα, ξεκινάμε έναν νέο κύκλο τηλεκπαίδευσης για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας η οποία συνοδεύεται από υψηλές απαιτήσεις. Τα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο, να αποκτήσει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στο σύνολο των δραστηριοτήτων CNG, από την ΕΔΑΘΕΣΣ .

Με αίσθημα ευθύνης, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ φροντίζει να μεταδώσει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στην τεχνολογία CNG, σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ώστε αυτή να αξιοποιηθεί και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, προς όφελος των καταναλωτών και της οικονομίας.»

Τα προγράμματα ξεκινούν στις 11/05/2020 και θα ολοκληρωθούν στις 05/06/2020, ενώ δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι τις 08/05/2020.

Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΔΑ ΘΕΣ: [email protected]

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider