Ο Λαγκαδάς συνδέεται με το φυσικό αέριο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Λαγκαδάς συνδέεται με το φυσικό αέριο

Με το δίκτυο φυσικού αερίου θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν δημοτικά κτίρια και σχολεία στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης καθώς υπογράφτηκαν οι σχετικές συμβάσεις.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, ο Λαγκαδάς είναι το πρώτο αστικό κέντρο στην Ελλάδα που τροφοδοτείται με τεχνολογία συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG) και ήδη από την ερχόμενη χειμερινή περίοδο τα πρώτα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις της πόλης θα απολαμβάνουν τα προνόμιά του.

«Όσοι συνδημότες μας δεν έχουν υποβάλει ακόμη αίτηση ενδιαφέροντος, είναι καλό να το κάνουν άμεσα καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα το δίκτυο του Λαγκαδά τροφοδοτείται. Για όσους έχουν ήδη υποβάλει αίτηση, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τα επόμενα βήματα της εγκατάστασης», τονίζει στην ανακοίνωση του ο δήμος Λαγκαδά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μπαίνουν στα «Εξοικονομώ» οι προμηθευτές - Έρχεται η εξόφληση παρεμβάσεων μέσω των λογαριασμών

Κύμα ελέγχων στην αγορά για POS και ΙRIS: Πρόστιμα έως 20.000 ευρώ

Φωτιά σε εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα: 4 νεκρές εργαζόμενες - Η ανακοίνωση της εταιρείας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider