Creta Farms: Εξελίξεις έως το τέλος της εβδομάδας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Creta Farms: Εξελίξεις έως το τέλος της εβδομάδας
Την Πέμπτη συγκαλείται η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Creta Farms, η οποία αναμένεται να εγκρίνει το σχέδιο εξυγίανσης.

Μέχρι τo τέλoς της εβδομάδας θα κατατεθεί ενώπιον του αρμόδιου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου η αίτηση της Creta Farms για την υπαγωγή της στο άρθρο 106 β ή δ του Πτωχευτικού Κώδικα.

Άλλωστε στις 29 Φεβρουαρίου, εκπνέει και «η δυνάμει της υπ’ αριθμ. 12/2020 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου προστασία της Εταιρείας έναντι των πιστωτών της». Σημειώνεται ότι η κατάθεση της αίτησης στο Πρωτοδικείο θα παράσχει στην εταιρεία ακόμη ένα τετράμηνο προστασίας από τους πιστωτές της.

Την Πέμπτη εξάλλου συγκαλείται η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Creta Farms, η οποία αναμένεται να εγκρίνει το σχέδιο εξυγίανσης.

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και της Impala του Δημήτρη Βιντζηλαίου που ήταν ο προτιμητέος επενδυτής, υπεγράφη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Με τις εξελίξεις αυτές, αναμένεται άλλωστε να ανοίξει ο δρόμος και για τη χορήγηση του δεύτερου μέρους της ενδιάμεσης χρηματοδότησης, ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider