Στον χορό της Black Friday μπαίνουν κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις, με τη συμμετοχή στις προσφορές φέτος να φαίνεται μεγαλύτερη από ποτέ.

Εκτός από τα καταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών, ενδυμάτων, καλλυντικών κτλ. που παραδοσιακά συμμετέχουν στον θεσμό, υπάρχουν επίσης επιχειρήσεις και υπηρεσίες που δεν θα περίμενε κανείς να δει στη Black Friday.

Για παράδειγμα η Cityzen Parking & Services προσφέρει έκπτωση στο πλύσιμο αυτοκινήτων από 11 ευρώ στα 7 λόγω Black Friday.

Προσφορές θα απολαύσουν και οι λάτρεις των ταξιδιών. Μεταξύ άλλων η Celestyal Cruises ανακοίνωσε προνομιακές τιμές για όσους πραγματοποιήσουν κρατήσεις από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2019 και αφορά στις κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν το 2020 και 2021. Η Αegean από την πλευρά της ανακοίνωσε 40% στους προορισμούς του εξωτερικού για τις κρατήσεις που θα γίνουν  σήμερα. 

Black Friday θα γιορτάσουν και τα κατοικίδια.  Τα καταστήματα Pet City θα έχουν σε όλη τη διάρκεια της Black Friday προσφορές σε εξοπλισμό για γάτες και σκύλους.

Aλυσίδες καφέ και φαγητού συμμετέχουν επίσης στη Black Friday. H αλυσίδα Friday's γιορτάζει τη Black Friday προσφέροντας στο ένα κοκτέιλ Μαργαρίτα, άλλο ένα δώρο. Aπό την πλευρά της η αλυσίδα Γρηγόρης, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προσφέρει έκπτωση στιος παραγγελίες της.

FRIDAYS  

Προσφορές έχουν και τα γυμναστήρια. Ενδεικτικά η αλυσίδα Yava προσφέρει έκπτωση σε όσους κάνουν σήμερα συνδρομή.