Σε ρυθμούς Black Friday και τα σούπερ μάρκετ

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε ρυθμούς Black Friday και τα σούπερ μάρκετ
Τι ετοιμάζουν οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ για τη Black Friday.

Στη μάχη των προσφορών της Black Friday στις 29 Νοεμβρίου αναμένεται να μπουν και οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Άλλωστε όλοι σχεδόν οι κλάδοι της αγοράς, ακόμη και οι μικρές επιχειρήσεις θα προχωρήσουν σε προσφορές, επιδιώκοντας να αποσπάσουν ένα μερίδιο από τον συνολικό τζίρο ο οποίος τη συγκεκριμένη μέρα είναι αυξημένος.

Ήδη η αλυσίδα My Market έχει προχωρήσει σε προσφορές στο eshop της από 25/11 έως 03/12. Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν διάφορα προϊόντα έως και 60% φθηνότερα, ενώ θα κερδίσουν και επιπλέον έκπτωση πραγματοποιώντας αγορές από 25 ευρώ και πάνω. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε διαγωνισμό με δώρα είδη τεχνολογίας.

Από την πλευρά τους τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας ανακοίνωσαν εκπτώσεις 50% σε λευκά είδη σπιτιού, ενδύματα, παντόφλες και σκεύη κουζίνας για την Παρασκευή και το Σάββατο.

Οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες του κλάδου ωστόσο, Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος, δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τι σχεδιάζουν για την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλυσίδα Σκλαβενίτης θα συμμετάσχει στη Black Friday αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το ύψος των προσφορών ή τα προϊόντα στα οποία θα αφορούν οι εκπτώσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider