Ποια εταιρεία πληρώνει 2.500 δολάρια για να γίνεις vegan για 3 μήνες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ποια εταιρεία πληρώνει 2.500 δολάρια για να γίνεις vegan για 3 μήνες
Η vegan διατροφή κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στα διαιτολόγια εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Υπάρχει μία εταιρεία που προσφέρει 2.500 δολάρια σε όποιον καταφέρει και κάνει αποκλειστικά vegan διατροφή για 3 μήνες.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού Metro, η εταιρεία πολυβιταμινών We Are Feel, πληρώνει ανθρώπους για να δηλώσουν συμμετοχή στο ερευνητικό της πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσπαθεί να ανακαλύψει ποιες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία μειώνονται ή βρίσκονται σε έλλειψη, στους ανθρώπους που κάνουν vegan διατροφή.

Σκοπός φυσικά είναι να «εντοπίσει» με ποια στοιχεία να εμπλουτίσει τις νέες της πολυβιταμίνες που θα απευθύνονται στο vegan κοινό.

Υποχρεωτική εξέταση αίματος

Εκτός από την αυστηρή αλλαγή στη διατροφή τους, οι συμμετέχοντες θα είναι υποχρεωμένοι να στέλνουν δείγματα αίματος προς εξέταση. Τόσο για να διαπιστωθεί ότι μένουν πιστοί στη vegan διατροφή, όσο και για να καταγράφεται η πρόοδος τους σε ιατρικό επίπεδο.

Τονίζεται πως οι άνθρωποι που έχουν διαβήτη, παχυσαρκία και υπερθυρεοειδισμό δεν μπορούν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι είναι ήδη vegan.

Η vegan διατροφή κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στα διαιτολόγια εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο. Μερικοί την επιλέγουν για τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό τους, άλλοι την επιλέγουν για ηθικούς λόγους.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του TheRichest, σχεδόν 3,5% των Αμερικανών είναι vegan, καταγράφοντας σημαντική αύξηση από το 0,4% που ήταν το 2015.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider