«Χωρίς ταβάνι» η μετοχή της Tesla

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Χωρίς ταβάνι» η μετοχή της Tesla
Συνεχίζει το «ράλι» η μετοχή της Tesla του ανατρεπτικού Έλον Μασκ.

Με ξέφρενους ρυθμούς συνεχίζεται το «ράλι» της μετοχής της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla που με την έλευση του Ιουλίου και δη του γ' τριμήνου του 2020 «έσπασε» το φράγμα των 1.200 δολαρίων.

Πλέον όλο και περισσότεροι αναλυτές αυξάνουν τις τιμές στόχους για τη μετοχή της εταιρείας του Έλον Μασκ, ειδικά μετά αναπάντεχα θετικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Tesla για το β' τρίμηνο, εν μέσω πανδημίας. Τα στοιχεία για την παραγωγή τριμήνου περιλαμβάνουν 75.946 Model 3 ή Model Y οχήματα και 6.326 Model S ή Model X οχήματα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η παραγωγή έχει επιστρέψει σε προ πανδημίας επίπεδα.

Ο αναλυτής της Wedbush, Dan Ives, αύξησε την τιμή στόχο της Tesla στα 2.000 δολάρια από 1.500 δολάρια που ήταν πριν, χωρίς ωστόσο αυτή να αποτελεί τη βασική του υπόθεση. Η επίσημη εκτίμηση του Ives φέρνει την μετοχή της Tesla στα 1.250 δολάρια, από 1.000 δολάρια προηγουμένως.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε πωλήσεις 90.650 οχημάτων το β΄τρίμηνο, ξεπερνώντας κατά πολύ τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έκαναν λόγο για πωλήσεις 72.000.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider