Όσο #menoumespiti γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Όσο #menoumespiti γινόμαστε καλύτεροι οδηγοί
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΠΣΕΟ) δημιούργησε δωρένα online μαθήματα οδικής ασφάλειας. 

Μπορεί με την απαγόρευση των άσκοπων μετακινήσεων να έχουμε χάσει τη δυνατότητα μιας απολαυστικής διαδρομής με το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα μας, έχουμε όμως τη δυνατότητα να μάθουμε να οδηγούμε καλύτερα και να είμαστε πιο ικανοί, ασφαλείς και σίγουροι για τους εαυτούς μας στο μέλλον.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής (ΠΣΕΟ), αναλαμβάνει να μην μας αφήσει να ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρουμε από οδήγηση, μένοντας στο σπίτι. Έτσι μας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουμε μαθήματα μέσω του υπολογιστή μας, τα οποία ακονίζουν τις γνώσεις μας τόσο όσον αφορά στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όσο και στην οδήγηση εν γένει.

Με δεδομένη την παραμονή μας στο σπίτι, ο Π.Σ.Ε.Ο. είχε την έξυπνη ιδέα να προχωρήσει στη δημιουργία ενός δωρεάν διαδικτυακού κύκλου μαθημάτων και επιμορφωτικών σεμιναρίων, για όλους τους πολίτες που χρησιμοποιούν το δρόμο.

Driving simulator
Αν έχετε και έναν τέτοιο προσομοιωτή, τότε με το πρόγραμμα επιμόρφωσης του Π.Σ.Ε.Ο. θα γίνετε εκτός από γρήγοροι και ασφαλείς οδηγοί.

Οι τομείς επιμόρφωσης

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε κύκλους μαθημάτων και συγκεκριμένα:

1. Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

2. Ποδηλατώντας

3. Μοτοσικλέτα και Αναβάτης

4. Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική ασφάλεια

5. Κοινωνία της Κυκλοφορίας

Οι παραπάνω κύκλοι μαθημάτων περιλαμβάνουν μελέτες περιπτώσεων (key studies) ανά θεματική ενότητα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις και κατανοητοί. Εμείς σας προτρέπουμε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας. Η εγγραφή είναι απλούστατη και μπορεί να γίνει εύκολα με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider