Trastor: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου 92,5 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Trastor: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου 92,5 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς
Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί εν μέρει για την αποπληρωμή του από 29.10.2024 αλληλόχρεου λογαριασμού και για τη χρηματοδότηση της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου της Εταιρείας.

Την σύναψη συμβάσεως κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 92,5 εκατ. ευρώ γνωστοποίησε η Trastor.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κάλυψη του ομολογιακού δανείου θα πραγματοποιηθεί στο σύνολό του από την Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία.

Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί εν μέρει για την αποπληρωμή του από 29.10.2024 αλληλόχρεου λογαριασμού και για τη χρηματοδότηση της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου της Εταιρείας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Trastor A.E.E.A.Π. (η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 20.12.2024 ανακοίνωσής της, σύνηψε στις 24.01.2025 το Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου εμπραγμάτως εξασφαλισμένου μετά συμβάσεων καλύψεως, πρωτογενούς διαθέσεως και μεταβιβάσεων ομολογιών συνολικής ονομαστικής αξίας ύψους έως και € 92.500.000, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003.

Διαχειριστής πληρωμών ορίστηκε η Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία και εκπρόσωπος των ομολογιούχων η Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία.

Η κάλυψη του ομολογιακού δανείου θα πραγματοποιηθεί στο σύνολό του από την Τράπεζα Πειραιώς Ανώνυμος Εταιρεία. Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί εν μέρει για την αποπληρωμή του από 29.10.2024 αλληλόχρεου λογαριασμού και για τη χρηματοδότηση της υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου της Εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Fuel Pass: Συνεχίζονται τα προβλήματα - Εξετάζονται νέες αλλαγές στο πρόγραμμα ανά ψηφίο ΑΦΜ

Η Alpha Bank εξαγοράζει την Alpha Trust

Τουρισμός: Θετική δυναμική παρά την κρίση στη Μ. Ανατολή αλλά και αστερίσκοι για τη συνέχεια

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider