ΔΑΑ: Αύξηση 13,9% στην επιβατική κίνηση στο 8μηνο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΔΑΑ: Αύξηση 13,9% στην επιβατική κίνηση στο 8μηνο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η επιβατική κίνηση, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, παρουσίασαν αύξηση της τάξης των 7,8% και 16,6% αντίστοιχα.

Αύξηση 13,9% εμφάνισε η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας, κατά τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους, φτάνοντας τους 21,26 εκατ. επιβάτες. Η επιβατική κίνηση, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, παρουσίασαν αύξηση της τάξης των 7,8% και 16,6% αντίστοιχα.

Σε επίπεδο Αυγούστου, η επιβατική κίνηση ανήλθε σε 3,64 εκατ., αυξημένη κατά 10,5% σε σύγκριση με τα επίπεδα του Αυγούστου 2023. Τόσο η εγχώρια όσο και η διεθνής επιβατική κίνηση ξεπέρασαν κατά 6,8% και 12,1% τα αντίστοιχα περυσινά μεγέθη.

Ο αριθμός των πτήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια των οκτώ πρώτων μηνών του 2024 ανήλθε σε 180.594, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 11,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023. Τόσο οι πτήσεις εσωτερικού όσο και οι διεθνείς πτήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 5,2% και 17% σε σχέση με το 2023.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μεταβιβάσεις ακινήτων: Σε δυο ταχύτητες οι εισπράξεις τον Απρίλιο, σε άνοδο γονικές παροχές και δωρεές

Το ρεκόρ 17 ετών στο ΧΑ - Η Ελλάδα στο space economy - Το 10% που κάνει τη διαφορά

Τα πολιτικά δώρα στη ΝΔ - Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια της ΕΛΑΣ - Η «σιωπηλή μεταρρύθμιση»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider