Η Public αναβαθμίζει το Μέλλον: Πολλαπλά οφέλη για το σπίτι με το «Αλλάζω και Εξοικονομώ»

Branded Content Team
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Public αναβαθμίζει το Μέλλον: Πολλαπλά οφέλη για το σπίτι με το «Αλλάζω και Εξοικονομώ»
Πλήρες πακέτο αναβάθμισης πολλαπλών ηλεκτρικών συσκευών για κάθε σπίτι από τα Public!

Μία καινοτόμα πρωτοβουλία που βοηθάει όλα τα νοικοκυριά να αναβαθμίσουν μια σειρά ηλεκτρικών συσκευών με στόχο την ποιοτικότερη ζωή στο σπίτι, εισάγουν τα Public, προσφέροντας επιπλέον σημαντικά οφέλη με κάθε αγορά προϊόντος μέσω του προγράμματος «Αλλάζω Εξοικονομώ».

Τα Public συνεχίζουν να αφουγκράζονται τις ανάγκες των καταναλωτών και τους βοηθά να κάνουν πιο έξυπνες και βιώσιμες επιλογές, σε μία προσπάθεια καταπολέμησης της ακρίβειας και προώθησης της ενεργειακής αναβάθμισης.

Το πρωτοπόρο πρόγραμμα αποτελεί το πληρέστερο πακέτο αναβάθμισης ηλεκτρικών συσκευών για κάθε σπίτι με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.000 προϊόντων από 10 διαφορετικές κατηγορίες.

Όντας ηγέτιδα δύναμη στην τεχνολογία και την εξυπηρέτηση, η Public προσφέρει πέντε σημαντικά οφέλη μέσα από την ιδιωτική της δράση σε όσους επιλέξουν να αναβαθμίσουν τις ηλεκτρικές τους συσκευές με νέες, ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα. Ειδικότερα:

Ποιες ηλεκτρικές συσκευές αφορά;

  • Καλύπτει πλήρη γκάμα 10 διαφορετικές κατηγορίες όπως Κλιματιστικά, ψυγεία, Τηλεοράσεις, Πλυντήρια, Κουζίνες, Air fryers, Ηλεκτρικές Σκούπες αλλά και Smart Home Εξοπλισμούς
  • Περιλαμβάνει Προσφορές και Δωροεπιταγή ανακύκλωσης έως 100€
  • Οι αγορές μπορούν να γίνουν άτοκα χωρίς κάρτα και με έως 36 χαμηλές δόσεις
  • Καλύπτει Δωρεάν εγκατάσταση για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη ευκολία
  • Δωροκουπόνι έως 100€ για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών!
  • Επιπλέον επιστροφή αξίας στο νέο “Public + Wallet”. Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα ανταμοιβών “Public +” το οποίο πλέον προσφέρει προνόμια και επιστροφή αξίας στο Public πορτοφόλι των πελατών.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες μπορούν για παράδειγμα να αγοράσουν τώρα άτοκα χωρίς κάρτα, κλιματιστικό ενεργειακής κλάσης Α+++ με δωρεάν εγκατάσταση. Παράλληλα, θα επωφεληθούν από τη δωρεάν υπηρεσίας ανακύκλωσης της παλιάς συσκευής μαζί με κουπόνι έως 100€ για επόμενη αγορά.

Βεβαίως, το όφελος δεν σταματά εδώ. Θα λάβουν και επιστροφή αξίας 1% στο “Public + wallet” για επόμενη αγορά από οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων που είναι διαθέσιμη στο public.gr και στο δίκτυο καταστημάτων Public και στα μεγάλα καταστήματα “Public + home”.

Advertorial

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider