ΕΒΕΑ: Ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου ο κύκλος υποβολής αιτήσεων για ένταξη στη ΘΕΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΒΕΑ: Ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου ο κύκλος υποβολής αιτήσεων για ένταξη στη ΘΕΑ
Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) καλεί νεοφυείς επιχειρηματικές ομάδες και νεοφυείς καινοτόμες ΜμΕ να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στη δομή της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ, του Κέντρου Επιχειρηματικότητας «Κωνσταντίνος Μίχαλος» και να ενταχθούν στο πρόγραμμα φιλοξενίας της Θερμοκοιτίδας.

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) καλεί νεοφυείς επιχειρηματικές ομάδες και νεοφυείς καινοτόμες ΜμΕ να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στη δομή της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ, του Κέντρου Επιχειρηματικότητας «Κωνσταντίνος Μίχαλος» και να ενταχθούν στο πρόγραμμα φιλοξενίας της Θερμοκοιτίδας.

Στην ιστοσελίδα www.theathensincube.gr υπάρχει η αίτηση υποβολής πρότασης για την ένταξη στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας-ΘΕΑ, τα κριτήρια αξιολόγησης, καθώς και οι οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης ηλεκτρονικά.

Όπως υπενθυμίζεται από το επιμελητήριο, οι αιτήσεις υποβολής πρότασης μπορούν να υποβάλλονται μέχρι και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail [email protected] και στα τηλέφωνα της γραμματείας της ΘΕΑ: 211 1036904, 211 1036935 από τις 8:00 πμ έως και τις 15:00 μμ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τρ. Πειραιώς: Νέα υπηρεσία «eΤαμειακή» για τις επιχειρήσεις

Επιχειρηματίες με χρέη: Δύο εβδομάδες προθεσμία για να εξασφαλίσουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη - Τι πρέπει να κάνουν

Αυξάνεται στα 61,5 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του Ταμείου Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

gazzetta
gazzetta reader insider insider