Morgan Stanley: 155 υπάλληλοι προήχθησαν σε Γενικοί Διευθυντές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Morgan Stanley: 155 υπάλληλοι προήχθησαν σε Γενικοί Διευθυντές
Η Morgan Stanley κάνει τα πρώτα της βήματα στο 2024 με νέο CEO στο «τιμόνι», αλλά πλέον διαθέτει και μια ολόκληρη «χορωδία» από Γενικούς Διευθυντές.

Η Morgan Stanley κάνει τα πρώτα της βήματα στο 2024 με νέο CEO στο «τιμόνι», αλλά πλέον διαθέτει και μια ολόκληρη, νέα ομάδα από Γενικούς Διευθυντές.

Η επενδυτική τράπεζα ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα λεπτομέρειες σχετικά με τη νεότερη κατηγορία Γενικού Διευθυντή, που είναι και ο αμέσως υψηλότερος βαθμός μετά τους CEO, CFO και COO. Η εταιρεία φέρεται να έχει δώσει προαγωγή σε 155 υπαλλήλους οι οποίοι έλαβαν τον πολυπόθητο τίτλο, σε μία αναβάθμιση υψηλού κύρους που συχνά αποτελεί την ανταμοιβή για περισσότερο από μια δεκαετία ισχυρής αφοσίωσης και δυνατών επιδόσεων.

Η τράπεζα δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει τα ονόματα των υπαλλήλων που προήγαγε σε Γενικούς Διευθυντές, αλλά αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Ο μέσος Γενικός Διευθυντής έχει εργαστεί στην τράπεζα για τουλάχιστον 11 έτη, ενώ πάνω από το 1/3 εξ αυτών διαθέτουν ανώτερους τίτλους σπουδών.

Η «τάξη» του 2024 είναι μικρότερη από τους 184 του προηγούμενου έτους αλλά και η μικρότερη της τελευταίας 5ετίας. Η τράπεζα έδωσε 199 προαγωγές το 2022, χρονιά εντυπωσιακών επιδόσεων στην Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η 27χρονη που εγκατέλειψε 6ψήφιο μισθό για να γίνει σταρ του TikTok

gazzetta
gazzetta reader insider insider