Νέο κατάστημα Pepco σε ακίνητο της Premia στην Παιανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο κατάστημα Pepco σε ακίνητο της Premia στην Παιανία
Το άνοιγμα του νέου καταστήματος Pepco στην Παιανία ανακοίνωσε η Premia Properties ΑΕΕΑΠ. 

Το άνοιγμα του νέου καταστήματος Pepco στην Παιανία ανακοίνωσε η Premia Properties ΑΕΕΑΠ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επίσημη έναρξη του καταστήματος πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου. Το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το κατάστημα είναι ιδιοκτησία της Premia και η διάρκεια του μισθώματος του εν λόγω καταστήματος είναι 10 χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι η Premia Properties ΑΕΕΑΠ είχε φτάσει σε συμφωνία με την Pepco, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ρούχων και ειδών σπιτιού στην Ευρώπη, για την κατασκευή και ανάπτυξη ενός καταστήματος, τον Ιανουάριο του 2023.

Το νέο κατάστημα, εμβαδού 555 τ.μ., βρίσκεται στην οδό Λαυρίου 76 στην Παιανία, στον 1ο όροφο, με ξεχωριστή πρόσβαση και είσοδο. Στο ισόγειο του κτηρίου υπάρχει κατάστημα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας AB Βασιλόπουλος, με πάρκινγκ στην επιφάνεια, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών των καταστημάτων.

Ο κ. Γεώργιος Μπάκος, Chief Operating Officer & Head of Asset Management της Premia Properties, δήλωσε: «Το άνοιγμα του νέου καταστήματος Pepco στην Παιανία, που ανήκει στην ιδιοκτησία της Premia Properties, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Είναι το αποτέλεσμα των στόχων που θέσαμε από την υπογραφή της συμφωνίας με την Pepco πριν ένα χρόνο και της δέσμευσης να τους πετύχουμε. Παραμένουμε πλήρως συντονισμένοι με το σχέδιο ανάπτυξης της Premia Properties και επιλέγουμε στρατηγικά τους ενοικιαστές μας προκειμένου να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία».

Παράλληλα, ο κ. Bogdan Grigoriu, Head of Region της Pepco Greece, δήλωσε: «Η έναρξη του νέου καταστήματος Pepco σηματοδοτεί ένα κρίσιμο στρατηγικό βήμα, και εκτιμούμε ιδιαίτερα τη συνεργασία μας με διακεκριμένες εταιρείες επενδύσεων ακινήτων όπως η Premia Properties, ενώ είμαστε ευγνώμονες που συνυπάρχουμε στο έργο με την AB Βασιλόπουλος, έναν άλλον σεβαστό συνεργάτη. Η είσοδός μας στην ελληνική αγορά αποδείχθηκε επιτυχημένη, με την ίδρυση 24 καταστημάτων μέσα στο πρώτο έτος. Αυτή η επιτυχία υποστηρίζει τα φιλόδοξα σχέδιά μας για περαιτέρω επέκταση στην αγορά. Αναμένουμε με ανυπομονησία να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας συναρπαστικές προσφορές καθημερινά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βιοκαρπέτ: Δημοσίευση της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2022

Helleniq Energy: Στα 7 ευρώ ανά μετοχή το placement του 11%

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider