Intracom Defence: Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας DSEI 2023

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intracom Defence: Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας DSEI 2023
Στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας “DSEI 2023”, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11-15 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο συμμετείχε η INTRACOM DEFENSE (IDE).

Στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας & Ασφάλειας “DSEI 2023”, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11-15 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο συμμετείχε η INTRACOM DEFENSE (IDE).

Όπως αναφέρεται ακόμα σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Λονδίνο, κ. Ιωάννης Tσαούσης, συνοδευόμενος από τον Ακόλουθο Άμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, Πλοίαρχο Νικόλαο Φίλια (ΠΝ), επισκέφτηκαν τον εκθεσιακό χώρο της IDEκαι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις καινοτόμες τεχνολογίες, τα προϊόντα και τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας, καθώς και για τις προοπτικές στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η IDE είχε επίσης την τιμή να υποδεχθεί, τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Αντιστράτηγο (ε.α.) κ. Μισαήλ Παπαδάκη, συνοδευόμενο από αξιωματικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σημειωνεται ακόμα, πως στοχεύοντας στην διεύρυνση των διεθνών συνεργασιών και δραστηριοτήτων της, η IDE πραγματοποίησε κατά την διάρκεια της έκθεσης συναντήσεις με διεθνείς αμυντικές εταιρίες και με στελέχη Υπουργείων Άμυνας, εστιάζοντας στατεχνολογικά προηγμένα και διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα της, στον τομέα των Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας και των Συστημάτων Τακτικών Επικοινωνιών & Πληροφοριών, καθώς και στην υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά την εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τον δεύτερο χαμηλότερο πληθωρισμό στις χώρες του ΟΟΣΑ έχει η Ελλάδα – Πρώτη η Ελβετία

Η κινεζική Nio δημιουργεί smartphone-κλειδί για τα αυτοκίνητά της 

Βίοι αντίθετοι: Όγδοη σερί αύξηση επιτοκίων στη Σουηδία - Πάτησε παύση η κεντρική τράπεζα της Ελβετίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider