Πρόβλεψη Boeing: 42.595 νέα αεροσκάφη αξίας 8 τρισ. δολαρίων την επόμενη 20ετία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόβλεψη Boeing: 42.595 νέα αεροσκάφη αξίας 8 τρισ. δολαρίων την επόμενη 20ετία
Η Boeing προβλέπει ότι οι αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο θα προσθέσουν στο δυναμικό τους 42.595 αεροσκάφη αξίας 8 τρισ. δολ. τις επόμενες δύο δεκαετίες,

Η Boeing προβλέπει ότι οι αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο θα προσθέσουν στο δυναμικό τους 42.595 αεροσκάφη αξίας περίπου 8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων τις επόμενες δύο δεκαετίες, παρά το γεγονός ότι οι ανησυχίες για την κλιματική αλλαγή επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές ταξιδεύουν.

Ο Nτάρεν Χαλστ, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Boeing δήλωσε πως ο τελευταίος απολογισμός της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας για τις παραδόσεις σε ολόκληρη τη βιομηχανία τα επόμενα 20 χρόνια λαμβάνει υπόψη τον αυξανόμενο ακτιβισμό σχετικά με τις εκπομπές αεριωθούμενων αεροσκαφών. Ταυτόχρονα, προβλέπει μείωση των εμπορικών πτήσεων που είναι μικρότερες από 500 μίλια, καθώς οι κυβερνήσεις παροτρύνουν τους καταναλωτές να στραφούν σε πιο πράσινες μεταφορές, όπως τα τρένα, σύμφωνα με το Βloomberg.

Η Boeing εκτιμά ότι οι αερομεταφορείς θα βρουν τρόπους να αποσπάσουν περίπου 20% περισσότερη παραγωγικότητα από τους στόλους τους, μεταβαίνοντας σε μεγάλα αεροπλάνα, προσθέτοντας πυκνότερες θέσεις και διατηρώντας τα αεροσκάφη στον αέρα περισσότερες ώρες κάθε μέρα. Η ικανότητα των αεροπορικών εταιρειών να αποσπάσουν περισσότερες πτήσεις και κέρδη από τα αεροσκάφη τους θα μετριάσει επίσης τις πωλήσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ελβετία: Δημοψηφίσματα για ουδετερότητα άνθρακα το 2050 και επιβολή φόρου στις πολυεθνικές

Ελλάδα «ψηφίζει» η Vogue Αυστραλίας - Ποια νησιά προτείνει για διακοπές

Σε τεντωμένο σκοινί η Βρετανία: Κρίσιμες οι επόμενες 30 ώρες για την αύξηση των επιτοκίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider