Α. Νίκας ΑΕ: Πρωταγωνιστές στις αστικές συγκοινωνίες τα λεωφορεία μηδενικών ρύπων της King Long

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Α. Νίκας ΑΕ: Πρωταγωνιστές στις αστικές συγκοινωνίες τα λεωφορεία μηδενικών ρύπων της King Long
Οραματιζόμενη ένα σύγχρονο δίκτυο συγκοινωνίας και ένα πιο πράσινο μέλλον, η Α.Νίκας Α.Ε. επενδύει στην ελληνική αγορά σημαντικό κεφάλαιο και τεχνογνωσία στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και της πράσινης ανάπτυξης εκπροσωπώντας την King Long στην Ελλάδα.

Οραματιζόμενη ένα σύγχρονο δίκτυο συγκοινωνίας και ένα πιο πράσινο μέλλον, η Α. Νίκας Α.Ε. επενδύει στην ελληνική αγορά σημαντικό κεφάλαιο και τεχνογνωσία στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και της πράσινης ανάπτυξης εκπροσωπώντας την King Long στην Ελλάδα.

Η Α.Νίκας Α.Ε προσφέρει πλήρη γκάμα ηλεκτρικών λεωφορείων μήκους 6, 9 και 12 μέτρων με μέγιστη χωρητικότητα 25, 62 και 94 επιβάτες αντίστοιχα. Επιπλέον, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, 14001:2015, 39001:2012, 45001:2018 & 50001:2018, τόσο για την κατασκευή – διαμόρφωση, όσο και την επισκευή αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων.

Τα 2 πρώτα μοντέλα που πρόκειται άμεσα να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα είναι το ευέλικτο και ισχυρό σε ιπποδύναμη 6μετρο mini bus K06 με μπαταρία 90 Kwh αυτονομίας 200 χιλομέτρων και το πρωτοποριακό 9μετρο midi bus Κ09 με μπαταρία 280 kWh αυτονομίας περίπου 300 χιλιομέτρων. Τους επόμενους μήνες αναμένεται και το state-of-the-art 12μετρο Κ12 Estar με μπαταρία 420 Kwh και αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα. Όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα λεωφορείων King Long εφοδιάζονται με μπαταρίες CATL, ηγέτιδας στον χώρο κατασκευής μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων κα πρώτης επιλογής των κατασκευαστών παγκοσμίως.

Ο συνδυασμός της προηγμένης τεχνολογίας, η εγγυημένη ποιότητα κατασκευής και το ανταγωνιστικό κόστος καθιστούν τα ηλεκτρικά λεωφορεία King Long πρωταγωνιστές στις αστικές συγκοινωνίες.

Η εταιρία King Long κατέχει την 3η θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις λεωφορείων και αποτελεί πρωτοπόρο εταιρία στον κλάδο των ηλεκτρικών λεωφορείων.

Με εξαγωγές σε 150 χώρες και πολύχρονη παρουσία στην Ευρώπη, η King Long έχει παραδώσει τα τελευταία 2 χρόνια 246 ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία υπερσύγχρονης τεχνολογίας με μήκος 6 έως 18 μέτρα σε χώρες, όπως η Αγγλία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Μάλτα, η Ιταλία και η Ρουμανία. Επιπρόσθετα πρόσφατα παρέδωσε 150 υβριδικά και 35 ηλεκτρικά αστικά λεωφορεία στην Κύπρο.

Η ισχυρή κινεζική εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη οχημάτων ενναλλακτικών πηγών ενέργειας τις τελευταίες 2 δεκαετίες, διαθέτοντας ήδη στην αγορά την πλέον προηγμένη τεχνολογία στις αστικές συγκοινωνίες, καθώς και λεωφορεία αυτόνομης οδήγησης, κατέχοντας την 1η θέση στην Κίνα σε αυτήν την κατηγορία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Kia: Στόχος να πουλήσει 93.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη φέτος

Ηλεκτροκίνηση: Hyundai και LG Energy χτίζουν εργοστάσιο μπαταριών στις ΗΠΑ, αξίας 4,3 δισ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider