Microsoft: Προβλήματα με Teams και Outlook σε όλο τον κόσμο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Microsoft: Προβλήματα με Teams και Outlook σε όλο τον κόσμο
Οι περισσότεροι χρήστες που συνάντησαν προβλήματα είπαν ότι δεν μπορούσαν να λάβουν και να στείλουν μηνύματα, να μπουν σε calls ή να χρησιμοποιήσουν λειτουργίες του Teams.

Η Microsoft αντιμετωπίζει προβλήματα με το Teams και το Outlook καθώς χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο αδυνατούν να μπουν στις εφαρμογές.

Παράλληλα, ο αμερικανικός τεχνολογικός γίγαντας διεμήνυσε ότι οι χρήστες ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες του Microsoft 365.

Το Downdetector, μια υπηρεσία όπου οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν προβλήματα σε εφαρμογές, χτύπησε «κόκκινο» με πολλαπλές αναφορές για το Outlook, το Teams και το cloud της Azure. Η προαναφερθείσα ιστοσελίδα κατέγραψε πάνω από 3.900 περιπτώσεις αδυναμίας σύνδεσης στην Ινδία και τουλάχιστον 900 στην Ιαπωνία, ενώ προβλήματα έχουν αναφερθεί επίσης σε Αυστραλία, Βρετανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Microsoft με tweet της επισημαίνει πως είναι «πάνω» από το πρόβλημα, τη στιγμή που το Microsoft Teams έχει πάνω από 280 εκατ. χρήστες παγκοσμίως και το χάσταγκ #MicrosoftTeams «τρεντάρει» στο Twitter.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Απαισιόδοξη η Microsoft: «Το ζοφερό κλίμα στον τεχνολογικό κλάδο θα συνεχιστεί»

Τι έμαθε η Barclays από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός - 4 highlights

Amazon: Η πρώτη, «ιστορική» απεργία των εργαζομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο

gazzetta
gazzetta reader insider insider