Twitter: Ο Έλον Μασκ χαλαρώνει τους περιορισμούς στις πολιτικές διαφημίσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Ο Έλον Μασκ χαλαρώνει τους περιορισμούς στις πολιτικές διαφημίσεις
Το 2019 η τότε διοίκηση της Twitter υπό τον Τζακ Ντόρσεϊ απαγόρευσε τις διαφημίσεις από ορισμένου εκλεγμένους αξιωματούχους, υποψηφίους και πολιτικά κόμματα.

Η Twitter θα χαλαρώσει τους περιορισμούς που είχε εδώ και 3 χρόνια για τις πολιτικές διαφημίσεις, μετά από την ανάληψη της ηγεσίας του αμερικανικού τεχνολογικού ομίλου από τον Έλον Μασκ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη πως θα επιτρέψει από τις επόμενες εβδομάδες τις πολιτικές διαφημίσεις με τρόπο που «θα βοηθά τις δημόσιες συζητήσεις για σημαντικά θέματα» και ότι θα ευθυγραμμίζει την πολιτική διαφημίσεων στην πλατφόρμα της με αυτές της τηλεόρασης και άλλων media. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το Bloomberg.

Σημειώνεται πως το 2019 η τότε διοίκηση της Twitter υπό τον Τζακ Ντόρσεϊ απαγόρευσε τις διαφημίσεις από ορισμένου εκλεγμένους αξιωματούχους, υποψηφίους και πολιτικά κόμματα, λέγοντας πως «τα πολιτικά μηνύματα πρέπει να κερδίζονται και όχι να πληρώνονται».

Παράλληλα, η Twitter θα χαλαρώσει ορισμένους περιορισμούς για οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα που είχε θέσει σε ισχύ στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κίνα: Προς χαλάρωση η απαγόρευση στις εισαγωγές άνθρακα από την Αυστραλία

ΗΠΑ: Παραμένει «ακέφαλη» η Βουλή των Αντιπροσώπων, για πρώτη φορά σε ένα αιώνα

gazzetta
gazzetta reader insider insider