Mytilineos: Δύο διακρίσεις στα Manufacturing Excellence Awards

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mytilineos: Δύο διακρίσεις στα Manufacturing Excellence Awards
Δυο υψηλές διακρίσεις έλαβε η Mytilineos στα Manufacturing Excellence Awards, αποδεικνύοντας  εμπράκτως το υψηλό επίπεδο των δράσεών της και τον άμεσο αντίκτυπό τους στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.  

Δυο υψηλές διακρίσεις έλαβε η Mytilineos στα Manufacturing Excellence Awards, αποδεικνύοντας εμπράκτως το υψηλό επίπεδο των δράσεών της και τον άμεσο αντίκτυπό τους στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβα τα:

  • Βραβείο GOLD: MYTILINEOS ESG Επιδόσεις [Ενότητα: Επενδύσεις και στρατηγική, Kατηγορία: Στρατηγική για τα ESG (Environment, Society, Governance)]
  • Βραβείο GOLD: Preventive maintenance solution for manufacturing industry (Ενότητα: Καινοτομία και νέες τεχνολογίες, Kατηγορία: Smart Factory)

Τα Manufacturing Excellence Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν δράσεις και έργα επιχειρήσεων για την ισχυρή ανθεκτικότητα και την έγκαιρη προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες παραγωγής, διανομής και επικοινωνίας, τον ψηφιακό και «πράσινο» μετασχηματισμό, την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Επιπλέον, επιβραβεύουν την αριστεία των επιχειρήσεων του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα της χώρας καθώς και των επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις για τη βιομηχανία.

H αναγνώριση των πρωτοβουλιών Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της MYTILINEOS αποτελεί επιβεβαίωση της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της Εταιρείας για την δημιουργία αξίας για όλους τους Κοινωνικούς Εταίρους, συμβάλλοντας στους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και στις αντίστοιχες εθνικές προτεραιότητες. Οι εν λόγω διακρίσεις καταδεικνύουν τη συνέπεια και το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της MYTILINEOS, αλλά και τις πρωτοποριακές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει με στόχο πάντα την Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν σε ειδική τελετή την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, παρουσία θεσμικών εκπροσώπων και στελεχών εταιρειών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τρία βραβεία για την Attica Group στα Greek Hospitality Awards 2022

Web Summit 22: Η Huawei αποκάλυψε την ανάπτυξη και την καινοτομία της και βράβευσε τις καλύτερες εφαρμογές του 2022

Τρ. Πειραιώς: Mε το Global Competitiveness Award για Πρωτοποριακή Ηγεσία βραβεύτηκε ο Χρήστος Μεγάλου

gazzetta
gazzetta reader insider insider