Coinbase: Επέμεινε και το γ' τρίμηνο στις απώλειες από το trading - Κέρδισε από άλλες πηγές

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Coinbase: Επέμεινε και το γ' τρίμηνο στις απώλειες από το trading - Κέρδισε από άλλες πηγές
Πλήγμα από τον «crypto χειμώνα» δέχτηκαν τα αποτελέσματα της Coinbase κατά το γ’ τρίμηνο αν και στάθηκαν ελαφρώς καλύτερα από τις εκτιμήσεις.

Πλήγμα από τον «crypto χειμώνα» δέχτηκαν τα αποτελέσματα της Coinbase κατά το γ’ τρίμηνο αν και στάθηκαν ελαφρώς καλύτερα από τις εκτιμήσεις.

Η Coinbase ανακοίνωσε την Πέμπτη απώλεια 2,43 δολαρίων ανά μετοχή για το γ’ τρίμηνο, σε σύγκριση με την απώλεια 2,48 δολαρίων που ανέμεναν οι αναλυτές, σύμφωνα με την FactSet. Η πλατφόρμα συναλλαγών ανέφερε έσοδα 590 εκατ. δολαρίων, κάτω από τη μέση εκτίμηση των αναλυτών για 641 εκατ. δολάρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Coinbase συνέχισε να υποφέρει από την πτώση συναλλακτικής δραστηριότητας στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Τα έσοδα από συναλλαγές γ’ τριμήνου μειώθηκαν κατά 44% από το β’ τρίμηνο στα 365,9 εκατ. δολάρια. Από το δ’ τρίμηνο του 2021, όταν ο ενθουσιασμός για τα κρυπτονομίσματα κορυφώθηκε, τα έσοδα έχουν μειωθεί κατά 84%.

Συνολικά, η Coinbase είπε ότι τα έσοδα από τις συνδρομές και τις υπηρεσίες της, αυξήθηκαν στα 210,5 εκατ. δολάρια το γ’ τρίμηνο, αυξημένα κατά 43% από το β’ τρίμηνο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο επικεφαλής της Coinbase πουλά το 2% των μετοχών για χρηματοδότηση επιστημονικών ερευνών

Coinbase: Διορθώνει το πρόβλημα που διέκοψε τις πληρωμές από τις τράπεζες των ΗΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider