Kleopas Allott: Βραβεύτηκε για την υλοποίηση της λύσης managed IT services

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Kleopas Allott: Βραβεύτηκε για την υλοποίηση της λύσης managed IT services
Η  KLEOPAS ALLIOTT διακρίθηκε για την υλοποίηση του έργου Managed IT Services της EMPIST, κορυφαίου παρόχου Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών, στα Business IT Excellence (BITE) Awards 2022.

Η KLEOPAS ALLIOTT διακρίθηκε για την υλοποίηση του έργου Managed IT Services της EMPIST, κορυφαίου παρόχου Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών, στα Business IT Excellence (BITE) Awards 2022.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η EMPIST τιμήθηκε με Ασημένιο Βραβείο BITE στην κατηγορία «Προμηθευτής Υπηρεσιών SaaS/ PaaS/IaaS». Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 4 Οκτωβρίου στο Μουσείο Οίνου – Markou Wine Museum στην Παλλήνη Αττικής, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους, Branch Manager της EMPIST.

«Η κανονιστική συμμόρφωση αποτελεί βασική αρχή για την KLEOPAS ALLIOTT. Η EMPIST υλοποίησε για εμάς ένα έργο με αυξημένες τεχνολογικές απαιτήσεις, του οποίου η επιχειρησιακή αξία επικυρώνεται από τη σημερινή βράβευση, αλλά και από τα λειτουργικά αποτελέσματα. Είδαμε σημαντική βελτίωση σε επιχειρηματικά κριτήρια απόδοσης, όπως η παραγωγικότητα και η μείωση του κόστους. Έχουμε πλέον αναβαθμίσει το ΙΤ σε ένα στρατηγικής σημασίας πλεονέκτημα για τον οργανισμό μας, που θα διευκολύνει και θα επιταχύνει την εμπορική μας ανάπτυξη», δήλωσε η Μαρία Γρατσία, Managing Director της KLEOPAS ALLIOTT.

Με γνώμονα την ασφάλεια και κανονιστική συμμόρφωση, η KLEOPAS ALLIOTT ανέθεσε στην EMPIST την υλοποίηση έργου Service Desk ως Υπηρεσίας, που περιλαμβάνει SaaS για τη διαχείριση των αιτημάτων (tickets), διαγνωστικές και προληπτικές εργασίες για τη μείωση τυχόν απειλών και κινδύνων, Knowledge Library, και 24ωρη τεχνική υποστήριξη. Η νέα υπηρεσία προσφέρει πλούσια δεδομένα για ανάλυση (dashboards, αναφορές), “συναγερμούς” σε περίπτωση πιθανής απειλής/επίθεσης, εργαλεία συνεργασίας και ενσωμάτωση διαδικασιών κανονιστικής συμμόρφωσης.

«Είμαστε ευτυχείς για τη διάκριση αυτή γιατί επιβραβεύει τις συνεχείς μας προσπάθειες για παροχή ολοκληρωμένων και ουσιαστικών λύσεων στην αγορά. Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε λύσεις που στηρίζουν και προωθούν την επιτυχία των πελατών μας», σχολίασε σχετικά ο Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους.

Η EMPIST έχει ως αποστολή να παρέχει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και μορφής την τεχνολογία που χρειάζονται για να διασφαλίσουν εμπορική επιτυχία. Οι προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης πληροφορικής, οι λύσεις cloud, οι υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και οι ψηφιακές πλατφόρμες της EMPIST παρέχουν μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική προσέγγιση στην επιχειρησιακή τεχνολογία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Kleopas Alliott: Οι επιπτώσεις του Brexit για τους αλλοδαπούς εργαζόμενους

gazzetta
gazzetta reader insider insider