Intrakat: Αποζημιώσεις ύψους 25,41 εκατ. ευρώ για σύμβαση της «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intrakat: Αποζημιώσεις ύψους 25,41 εκατ. ευρώ για σύμβαση της «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα»
Η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη.

Ανακοίνωση σχολιασμού δημοσιεύματος εξέδωσε η Intrakat σύμφωνα με την οποία αναφέρει πως η Τριμελής Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών αποφάσισε την αποφάσισε αποζημιώσεις ύψους 25,41 εκατ. ευρώ για σύμβαση της «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα», χωρίς όμως η απόφαση να είναι τελεσίδικη.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «INTRAKAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (δ.τ. INTRAKAT) (η «Εταιρεία») σε συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος του ηλεκτρονικού τύπου, διευκρινίζει στο πλαίσιο του έργου της Σύμβασης 1248 «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές «Λευκές» Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας και Υπηρεσίες Εκμετάλλευσης – Αξιοποίησης των Υποδομών με ΣΔΙΤ» στη Γεωγραφική Ζώνη 2, της «Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε», η θυγατρική κατά ποσοστό 70% αυτής εταιρεία ειδικού σκοπού «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα Α.Ε.Ε.Σ» είχε υποβάλλει ενώπιον της Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών στο πλαίσιο της ως άνω σύμβασης, σχετικές αποζημιωτικές αξιώσεις.

Η εταιρεία έλαβε γνώση του πορίσματος της Τριμελούς Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών, σύμφωνα με το οποίο γίνονται εν μέρει δεκτά από την ως άνω Επιτροπή αιτήματα αποζημίωσης της «Rural Connect Ευρυζωνικά Δίκτυα Α.Ε.Ε.Σ» συνολικού ποσού 25.417.314 ευρώ. Η ως άνω απόφαση δεν είναι τελεσίδικη.
Η Εταιρεία θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για κάθε σχετική με την υπόθεση εξέλιξη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Intrakat: Νέος διευθυντής επικοινωνίας ο Γιώργος Τσαπρούνης

gazzetta
gazzetta reader insider insider